Yılbaşı hediyeleri burda

kızlar hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın aanların kesesine bereket bende hilalciğimin hediesini gönderdim 1-2 güne kadar glir inşallah begenirsin cnm

bizimde hediyelerimiz geldiii nazlımelk çok beğendim canım çok teşekkürlerrr eve getirdiğimden beri yağmurun üzerinde bikaç resim çektim ama yağmur pek rahat durmadıı tek olarak da yüklerim canım .....
kendi hediyelerimi de çok beğendim nazlımelkcim hem tanga hem de normal külot yollamış kesene bereket hayatımm

azocum ömer kaanın cicileri hayırlı olsun çok güzelmiş güle güle iyi günlerde kullansız
denizanneminde kesesine bereket

elmalıcım bengiş de iyi günlerinde kullansun tatlım
giydikçe bizi hatırlayım

andişş tanırsın tabi donu :))

bu arada itiraf ediyorum benim elmalıya aldığım donu andişim aldı bana valla ne yalan söleyeyim
avm içinde olupda işini halledemeyen kaç hatun tanırsınız
bunlaarın başında sanırım ben iilk sıradayımdır :))
andişime rica ettim saolsun o halleti benim için
kusuruma bakmaszın elmalıcım ama andiş ile zevklerimiz örtüşür ne de olsa o benim kayıp kız kardeşim :)))

piroşcum lafı olmaz lütfen ne zaman müsait olursan o zaman halledersin
acelesi yok biliyorsun
sen tek başına kıza bakıyorsun neticede

hediyeler süper hepsini çok begendim ya ben daha alamadım bile yagmurcugumun hediyesini biraz geç kalıyo ama zeynep ceylini bırakçak kimse yok havada çok soguk onunla çıkamam kusura bakma canım en kısa sürede halledicem

bizde beyazım meleğim ve eymenciğimin hediyelerini aldık bu hafta göndereceğiz inşallah

ay asortiem şimdiden teşekkür ederim heyecanlandım valla yazıyı okuyunca delikafadulden

biz de pirayeciğimin hediyesini aldık sonunda şükür seçeneklerimiz fala değildi daha önce de belirttiğim gibi ben birkaç tane beğendim eleyemedim içlerinden eşim seçti benim kızım olsa bunu alırdım dedi ben de sevdim neticede aldık hihoyyyt inşallah piroşum da beğenir
tilotumuz kaldı şimdi onu da baktım dün eşimden ayrı bugün alacağım alacağım inşallah onu da ama yine her zamanki gibi karar veremedim arayıp soramadım da telefonum bozuk o yüzden özelden yazacağım az sonra arkadaşımın tercihine göre 3 alternatifim var elimde sırnaşık şey

bu arada azocum,elmalı turtacım ve sedacım hediyelerinize bayıldım hepsi birbirinden tatlı güle güle giysin kuzucuklarımız ve sizler tabiki zemuszemus

ayy hedayeleın hepsı bırbırınden gozelll gule gule kullanın kesenıze berekettt

nazlımelekcım bende cuma gunu alıp cumartesı kargoyla gonderırımm gec oldu ama kusura bakma canımcım

kızlar tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için:)
sedacım ardanın ve senin hediyelerinde çok güzelmiş güle güle kullanın..

X