Terlik cim bana yazmışsın inan yeni gördüm...Şeniz
güzel temennilerin için çok sağol allah razı olsun senden...
çok öptüm bebişim...ŞenizŞeniz
Dilerim bu yıl sizler için hayırlı bir yıl olur (herkese) Bütün kötü günler geride kalsın bunlarıda yaşamak varmış senağlama Herşey gönlünüzce olsun canım benim, umarım inşallah hayırlısıyla yavrucuğunuzuda kucağınıza almayı nasip etsin yüce Rabbim. Hediye çokda şart birşey değil. kaydirigubbakcemile5 Sağlıklı mutlu güzel günler geçirin canım benim gönlünüzce... Sevgiyle kalın... a.s.cok kötü bi yıl gecirdim eşimin işleri cok kötü gitti iflas etti borc kaldı mahkemelik olduk hala da ugrasıyoruz bıran once bitsin isitiyorum bende ne sanssız bi yıldı ya senağlama sıkıntı üzerine sıkıntı cektım senağlama
bu sene den beklentılerıme gelınce eşim yeni bi iş kuruyu insallah iyi olur bu sefer benneyaptımki
bide allahım bi bebek nasip ederse dunyanın en mutlu ınsanı olurum heralde benneyaptımki umut fakirin ekmegi neylersin
hediye almıycam kimseye para yok-tatlicadiarzu-
iyi bi yıl olur insallah:bbo:
Dilerim bu yıl sizler için hayırlı bir yıl olur (herkese) Bütün kötü günler geride kalsın bunlarıda yaşamak varmış senağlama Herşey gönlünüzce olsun canım benim, umarım inşallah hayırlısıyla yavrucuğunuzuda kucağınıza almayı nasip etsin yüce Rabbim. Hediye çokda şart birşey değil. kaydirigubbakcemile5 Sağlıklı mutlu güzel günler geçirin canım benim gönlünüzce... Sevgiyle kalın... a.s.
İyi dileklerin güzel kalbin için teşekkürler bitanem... kaydirigubbakcemile3ne güzel dileklerde bulunmussun cok tesekkur ederim umarım senin içinde hersey cok güzel huzur dolu olurŞeniz:asigim:
Dilerim 2009 ve gelecek yıllarda herşey gönlünce istediğin gibi olsun canım benimmm... Her gecenin bir sabahı vardır... Ümitsiz olma bir tanem... İyi seneler dilerim... kaydirigubbakcemile32008 benim senem olucak diyodum o kadar mutluydum ki.evet 2008 senesi kendimi mahfettigim hayatimi altust ettigim bi sene oldusenağlamainsallah 2009 senesi daha farkli olur bari cunku buna gercekten cok ihtiyacim var:çok üzgünüm:hepinize iyi seneler dilerim simdidena.s.
ayy hatuna bak şimdiden hediyeleri kapmış bile :1closedeyes:
kim alırki bize senağlama
benim yeni yıldan beklentim belli :jeyyar::ecrin_bebek:
Valla bizimde durumumuz müsait değil sanırım bende bişey alamıyacam kimseye çok üzülüyorum ama artık başka bir gün telafi edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?