Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhhh ahhh ne kadar çabuk geçiyor günler haftalar yıllar....
Geçen sene 2008 yılına girerken ailem yanımdaydı sevgilim yoktu.
2009 yılına girerken ise ailem belki yanımda olamıyacak ama eşim yanımda olacak...
Ayrıca yılbaşı gecesi benim doğum günüm 23 yaşına giriyorum gülsemmi ağlasammı??
2008 yılı için ilk önce sağlık huzur mutluluk ve hayırlı bir evlilik olsun istemiştim..
Bu yıl için ise yine ilk önce sağlık huzur mutluluk ve evliliğimin bir ömür boyu sürmesini ağız tadımızın hiç bozulmamasını ve bir bebiş sahibi olmayı çok istiyorum...:ecrin_bebek:
Veeee eşim işinde daha başarılı olsun ufak tefek borçlarımız allahım ödememize yardım etsin..
Anneme babama kardeşlerime eşime kendime sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Herşey gönlümüzce olur inş.
Hımmm bide bu ilk yılbaşımız ve ilk doğumgünümü evli kutlıycaz inş.Bakalım hediye olarak ne alacak çoooook merak ediyorummmm.:teytey:
Tüm dileklerinin hayırlısıyla gerçekleşmesini temenni ederim canım... Doğum günün kutlu olsun bir tanem, nice senelere tatlım... Şeniz (bu arada benimde doğum günüm)
2007 ve 2009 yıllarım çok mutsuz geçti budan dolayı da 2009 yılından da hiç umutlu değilim hayatımdaki hiç bir şey düzgün gitmiyor sanırım yaptığım bazı şeylerin acısını çekiyorum o yüzden kimseye hediye almadım zaten buna durumumda müsait değil yeni yıla 2 senedir olduğu gibi yalnz giricem ne ailem var yanımda ne eşim oysa ben eşim için ailemi bırakıp bilmediğim tanımdaığım insanların olduğu bir şehre geldim ama şimdi ikiside yanımda yok o yüzden 2009 benim için düzelmelerin olduğu diğer tüm insanlık içinde sağlıklı mutlu barış dolu bir yıl olur
terlik trackeki MUTLU YILLAR DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YAŞLARA