Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
sen de haşimatolusun demek...geçmiş olsun diyemeyceğim geçen bir hastalık değil :):)
biyopsi diyince de öyle ameliyat gibi hayal etme ipek.incecik bir iğne ile uyuşturmadan girip 2 dk da bitiriyorlar.

Çok çok nadir oluyormuş tamamen ortadan kalktıgı ya. Zencefil iyi geliyor diyorlar doktoruma sorup kullanmayı dusunuyorum.
Ya bende kilo yaptı cok hızlı bir sekilde kilo aldım. Sende kilo da yapmamış sanırım dimi

antikorları düşürenler var sanırım ,burd da topiği var ya ,ordan okudum ben de..çk kapsamlı bir şey..oku istersen,özel diyetler,beslenme testleri vs ..ben bi selenyum kullanmaya başladım,henüz sonucunu bilmiyorum:)
benim tsh değerlerim çok kötü değil yani henüz bezler fena çalışmıyor.kilo almadım ben evet.ama herkeste farklı çalışıyor işte.bende kalp çarpıntısı yapıyor çok fena ,ilaç kullanıyorum bu yüzden.

CANIM benım kıyamam sana yaaaa
((
benimöde çarpıntım var her an ekstrasistol var ama
troidden değil
ritim bozukluğu var
tsh felan bakdırdım ama şey sorucam
nodulle tsh alakası yok değilmi
tsh duzgunkende nodu olabilirmi
hiç ulstrasona girmedim ben

Benim ilk testte 7 küsürdü tsh. euthrox 50 mg kullanıyorum şimdi. Tsh ve anti tpo yuksekti şimdi ikisi de duzene girdi o yuzden herhalde selenyumdan bahsetmedi hiç doktorum. Ben de o topiklerden okumuştum danısayım da bir gerekirse gluteni bile kesmeyi düşünüyorum.

Şu anda online alışverişimi yapıyorummmmmmmm
Adres olarak direkt kurbanımın adresini verdim, oraya gidecek.

ege büyüdü tatlım baya
ondan şettim
insanın belli zaman sonra
gözü kesmiyor yaaa
sen ıstıyormusun fallen?
acıkcası korkum ıkıncı evlılık oldugu ıcın degıl allaha cok sukur 3.5 senedır evlıyız egeyle esımın bagı normal hanı hıc bır sorun yok korkum kendıme guvenmemem :)

canım ben istesemde yapamam
rahimin içi myom dolu

dr cinayet olur dedi

antikorlar düştüyse ne ala..ilaçla düzene giriyorsa da sprun yok en azından dengesi gitmiyor.3 senedir hergün kullanmaya alışmıştım.yeni gittim,bir süre keselim sonuçlar iyi dedi..sabahları ilaç almayınca çok garip geliyor.ama bende sinir yaptı çok fena..
besin testi york testiydi adı sanırım,yaptırmakta fayda var ..ben henüz yaptırmadım..ama ben genel oalrak bağışıklıktan muzdaribim zaten.alerji hastasıyım bir de..hepsiyle uğraşırsam kafatı kırıyorum o zaman da..takmıyorum en güzeli:):)

Ya şimdi ben hediyemi aldım da aklıma kurt düştü
Ya aynısından varsa kurbanımın?

ay benımde 8 küsür cıkıyor hep ılaç almadıgım zaman 15 gun ılac alıyorum hemen düşüyor.ama bıktım ılactann:-(

Seneye bence 10 hediyelik liste yapalım
Sonuçta o 10 tanenin içinden olunca yine sürpriz olur

Mesela 1. Pijama takımı
2. Ne zamandır almak istediğim tantitonideki şu kek kalıbı
3. Mangodaki şu cüzdan

gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…