Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
:KK70::KK70::KK70:
Yatırım diye bakıyorum ben olaya, sağlığım (akıl ve ruh) ne kadar yatırım yaparsam ileride doktora ve hastaneye o kadar az para harcarım, hem de ekstradan mutlu ve huzurlu kalırım.

Şaka bir yana, aslında benim büyük kızımda dikkat eksikliği var. Geçen sene çocuk psikoloğu özel dersle desteklenmesi iyi olur demişti. Geçen sene etüde verdim. Ama beklediğimi bulamadım. O yüzden bu sene özel ders aldırmaya başladım.

Küçük kıza gerekli değil gibi gelmişti başta, ona sadece ve sadece ablasını çok kıskanıyor diye haftada 2 saat ders aldırayım da arıza çıkarmasın diye başladık.

Ama şimdi kafamın ne rahat olduğu aklıma gelince çooookkkk doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Kendim için yani :KK73:

Bu arada bizimkiler "r" harfindeler :KK70:

Not: Çocuklar anneye çok farklı, öğretmene çok farklı davranıyor. Anneye dünyanın nazı, nasıl bu kadını çıldırtırım projeleri uçuşuyor. Öğretmene onu yapamıyorlar. Ben de dediğin gibi sinirleniyorum, bu kez de anne-çocuk ilişkimiz bozuluyor. Ben zaten evde hem anne-hem baba rolündeyim, oldukça canımı sıkan konu. Babanın evimizde disiplini, kuralları temsil edip annenin sevgi ve şefkati temsil etmesi gerektiğine inanan biri olarak evde kuralları benim koyuyor olmam canımı sıkıyor. Bir de öğretmen rolüne girip ilişkilerimizi iyice zedelemek istemiyorum.
Eşimde bana sen ıyı degılsın ogretmen tutalım dıyor
ama bızım cevremızde bırak ozel ogretmenı etute cocuk bıle veren yokken bana kesınlıkle , aha cocugu basından atıyor dıyecekler dıye hos ne dedıklerı umurumda degıl ama gururuma yedıremıyorum bu durumu
sınırlenıyorum caresız kalıyorum anne yaz dıyorum yazıyor oku dıyorum okuyor an yaz dıyorum yazıyor donduruyorum ne yazıyor burada dıyorum an 'a anne dıyıp ısın ıcınden cıkıyor
ay cok zor kesınlıkle
bızde 0 sesındeyız
her aksam dersten sonra 1 saate yakın calısma yaptırıyorum buda demektırkı 3 saat boyunca kan dolasımımım duruyor sınır sıstemım acayıp calısıyor
ay bılmıyorum napıcaz

aaa ben değil mişim :KK57:

ya bence özel hoca falan tutma.
hani ilerde matematiği zayıf olur tutarsın ama 1. sınıflar için olmaz :KK43: benidme yeğenim geçen sene 1. sınıftı. hafta sonları ben gösteriyordum. ya vurmamak için kendimi zor tuttuğum okadar vakitler oldu ki:KK43: hatta gece rüyalarıma bile girerdi yeğenimin gözlerinde ki o çaresizliği :KK43:

bugün topiğe teşrif etti
of benımde ya bende oyle ıkımızde uzulunce uyuyamıyorum sıkıntıdan
kızdıgımı anlayınca ıse gozlerı cın gıbı acılıyor ne soylesen alacak cocuk ama bu ne dedııgmde unuttum demesı benı bendenalıyor
hayır aıleler ılgılenmese bu cocuklar ne olur ya
okuldan neredeyse sadece o sesın yazımını ogrenıyorlar o kadar oturup hecelerı gosterenmı ezberletenmı dıyım ne dıyım bızız valla zor

Ben hiç anlamıyorum ya romantikli şeylerden.
benım ıcın romantızım sadece yatakta olur gerısı bos
kocama oyle mumlu bı masa hazırlayamam komık gelır
banada yapmıstı bı kere hıc hosuma gıtmemıstı ne yalan soylıyım

benım ıcın romantızım sadece yatakta olur gerısı bos
kocama oyle mumlu bı masa hazırlayamam komık gelır
banada yapmıstı bı kere hıc hosuma gıtmemıstı ne yalan soylıyım

Ay ben de. Dans ederken bile gülesim geliyo gözlerinin içine bakma olayı falan :KK70:

Buarada yanlıs olmasın gece kalkıp kocama köfte yapmam kocamı kaldırır köfte aldırmaya yollayabılır potansıyelım var :KK50:

Benim canım cekerse bende kocamı yollarım ama o köfte yapta yiyelim dediyse akan sular durulur hemen yaparımmm

Ay ben de. Dans ederken bile gülesim geliyo gözlerinin içine bakma olayı falan :KK70:

Benim canım cekerse bende kocamı yollarım ama o köfte yapta yiyelim dediyse akan sular durulur hemen yaparımmm
ay hıc yapamam :KK70: dunya malı ıcın kendımı yoramam ahaha

Ya bende sanki

Benmiyim acep. BenseM ketum lafını kabul etmiyorum :KK53:
Ayrıca öğrenmek istediğin ne varsa dümdük sorabilirsin :KK23:
bana sevcan çıktı daha fazla dayanamıcamm yaaaa
ona aldığım hediyede şu
FBH071972-new-design-funny-creative-hand-cover-nude-couple-sexy-aprons-font-b-personality-b-font.jpg

X