Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
kızlar iç çamarşırı altlı üstü alabilirim. beğenirsem. üst bedeninizi yazar mısınız?
hafta sonu bir yere çıkamadım. bu yüzden henüz birşey almadım. haftaya tamamlayacam muhtemelen.

Evelynn Evelynn
@Sare Lavinya
@kanikey
CuteMom CuteMom
kahve85 kahve85
B Birkadinvebiranne
Y yesil_zeytin_
Sarisekerannesi Sarisekerannesi
Efser Efser
@KedidirKedii
tatlibikiz tatlibikiz
@AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart blue_ismyheart
@FallenAngel
GelenKutusu GelenKutusu
gadjo dilo gadjo dilo

kızlar ben tanıtım yazımda kitap istemiyorum diye yazmıştım.:KK14:
ahmet ümit hayranıyım. yeni kitabı 1 aralıkta çıkacak. Katilim dilerse bana alabilir. çok memnun olurum :KK53: Sipariş vermiş gibi oldum farkındayım :cool:
Ahmet ümit-Elveda Güzel Vatanım
benım üst bedenim 90:KK23: a mı b mi bilmiyorum ben 90 alıp çıkıyorum :KK53:

ben de oğlum doğduğunda 2 sene hiç okuyamadım.kolikti ve hep ağlaıyordu,uyku falan sıfırdık nerdeyse..15 yaşında dünya klasiklerini bitirmiş bir insan olarak 2 sene sayfa çevirmedim:) dönem dödenm oluyor öyle.kendien gelirsin bir süre sonra.:)
inanırmısın orta okulda hep okul birincisi seçilirdim kitap okumada lisede aynı bilmediğim güncel kitap yoktu.. annemler nasıl kızardı bana kitap okumaktan ders çalışmadım o derece :) valla kitap okuyunca insan bambaşka oluyor konuşması bile değişiyor be.. :)

Yataktan bildiriyorum :KK51:

Gündüz bayağı işim vardı, geçen hafta 3 gün izinli olunca işler birikmiş.

Ben hediyemi daha almadım. Haftasonuna kadar buraya yazılan ipuçlarını değerlendirmeye çalışıp öyle karar vereceğim.

Bende almadım.ama cokta ipucu vermemiş zaten kendisi:-)2 şey söylemiş bende güzel bişey olsun diye bakınıp duruyorum ama elde var aıfır sokaga atıcam kendimi

Günaydın ortamlara

sarah jio kitaplarından bahsedilmiş ama o hiç bana göre değil çok duygusal çökeceğim şeyler okuyamam
ben polisiye severim
ama ege'den dolayı okuyamıyorum dün akşam 10 kadar ders calıstık 10 sayfa değil 1 sayfa okuyacak halimde kalmıyor vaktimde.
Ev işleri zaten ev aldı yürüyor su koltuk muhabbetıne saldım salacak gıbı duruyorum daha cokta daha sonrası ııcn kadın gelıyor ama hergun yatılı olsa bızı anca oyle paklar gibi geliyor. sonuc olarak aksam güzellik uykusuna yattım 11 gibi ccoook uzun zaman sonra ılk defa uyudum ve güne dinamik başladım.

Böyle yani.Ama hiç kitap okumuyor değilim egeye her akşam kitap okuyorum :) arada bi dizi takip etmeye calısıyorum homeland izliyorum ama cok cok nadir öyle yani

günaydın kızlar hayırlı sabahlar :KK68:

ben de çok severim kitapları ama netten okuyamam..kağıt kokusu duymam elimle hissetmem lazım:)
en sevdiğim kitap da ece temelkuran düğümlere üfleyen kadınlar..siyaset,aşk tarih her biri çok güzel harmanlanmış,çarpıcı bir bir hikaye..tavsiye ederim:)
aldım bunu ama hala okuma fırsatı olmadı.. iş yerinde kitap açıp okumak yasak, bu yüzden bilgisayardan tercih ediyorum bazen :KK43:

bir de macera ,polisiye,psikolojik roman severim..bir de bunların dizilerini :KK50:
bende polisiyeye bayılırım. ahmet ümit okumadıysan mutlaka KAVİM i okumalısın

Günaydın ortamlara

sarah jio kitaplarından bahsedilmiş ama o hiç bana göre değil çok duygusal çökeceğim şeyler okuyamam
ben polisiye severim
ama ege'den dolayı okuyamıyorum dün akşam 10 kadar ders calıstık 10 sayfa değil 1 sayfa okuyacak halimde kalmıyor vaktimde.
Ev işleri zaten ev aldı yürüyor su koltuk muhabbetıne saldım salacak gıbı duruyorum daha cokta daha sonrası ııcn kadın gelıyor ama hergun yatılı olsa bızı anca oyle paklar gibi geliyor. sonuc olarak aksam güzellik uykusuna yattım 11 gibi ccoook uzun zaman sonra ılk defa uyudum ve güne dinamik başladım.

Böyle yani.Ama hiç kitap okumuyor değilim egeye her akşam kitap okuyorum :) arada bi dizi takip etmeye calısıyorum homeland izliyorum ama cok cok nadir öyle yani

Sarah jio güzel yazıyor 1 2 kitabını okudum. ama bana gör şeyler değil :KK53::KK53: fazla duygusal sanırım :KK53::KK53:
küçük prensi oku ege ye ama tecrübe ede ede..
Söz gelimi saat dörtte sen gelecek olsan,ben saat üçte mutlu olmaya başlarım.Her geçen dakika mutluluğum artar.saat dört dedi mi meraktan yerimde duramaz olurum.Mutluluğumun armağanını veririm sana.Ama gelişi güzel gelirsen,içimi sana hangi saatte hazırlayacağı mı bilemem.
alıntı:)

Sarah jio güzel yazıyor 1 2 kitabını okudum. ama bana gör şeyler değil :KK53::KK53: fazla duygusal sanırım :KK53::KK53:
Söz gelimi saat dörtte sen gelecek olsan,ben saat üçte mutlu olmaya başlarım.Her geçen dakika mutluluğum artar.saat dört dedi mi meraktan yerimde duramaz olurum.Mutluluğumun armağanını veririm sana.Ama gelişi güzel gelirsen,içimi sana hangi saatte hazırlayacağı mı bilemem.
Küçük prensi ege'ye aldım . okul başlamadan önce her gün 1-2 sayfa okuyordum anlıyormuydu anlamıyormuydu bılmıyorum ama okul acıldıgından berı cocugun zıhnını bu kadar mesgul etmemelıyım dıye dusundum :)
alıntın cok guzelmıs sanırım buraya kadar okumamıstık

asmusum banada gonder gulum ne varsa :KK70: arada okurum ısteyken

X