- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz kıllandım ya hep aynı kişiler olunca.
aynen söz miKullandım demiyom la kıllandım diyom
Seneye bizde kankacılık yapalım. Grupça toplanıp sadece grubumuzdakilerin isimlerini verelim.
Orda bir grup üzerinden gidilmiş çünkü.
hata biraz da bizde, kişi listesi yapıp göndermiyoruz.
mesela kitap kurdu için ismi yazılanlar illaki kitap okuyordur. Ama heray birsürü kitap okuyan kişilerin isimleri yok neredeyse..
Ben kitap topiğindeyim illaki görürdüm yani..
he kitap topiğine uğramak zorundamı aday? hayır değil ama nereden biliyorlar peki kitap kurdu olduğunu
aynen söz mi
hadi şimdi belirleyelimSöz baaaaaaa
Hepimize bir kategori belirler yollarız
Bencede katılıyorum kızlarBen yolladım listemi yazıp. Ama sanıyorum onların grup çok kalabalık oldugundan onların yazdıkları kişiler daha fazla oy alıp aday olmuşlar. Bizimkiler işe yaramamış yani.
Mesela bilgecenin en kendini beğenmiş de ne işi var anlamadım. Ama grupça sevmiyorlarki aday cıkmış direkt. Hepsi aynı kişileri yazmış.
hadi şimdi belirleyelim
Bencede katılıyorum kızlar
ben coguna oy vermedım her sene aynı kısıler acıkcası yanı en komık kategorıdede aynı uye en ısınamadınızda da sonracıma en cıddı de de en yazmadan duramayandada
Abla sensin edepsizSeni en vazgecilmez kk ablasına gösterek
Biz bu oyunu bozarızzz D:
Abla sensin edepsiz
En xs üyeTamam ya ısmarlama olsun o zaman, hangi kategoriyi istiyon
aa evet evetAhahhaha.
En güzel saçlı üye de olabilirdi
Ben yolladım listemi yazıp. Ama sanıyorum onların grup çok kalabalık oldugundan onların yazdıkları kişiler daha fazla oy alıp aday olmuşlar. Bizimkiler işe yaramamış yani.
Mesela bilgecenin en kendini beğenmiş de ne işi var anlamadım. Ama grupça sevmiyorlarki aday cıkmış direkt. Hepsi aynı kişileri yazmış.
duman üfleyen ney lo?ben hepsini kullanmadım..
hep aynı kişiler.. insan sıkılıyor..
beni en hediye sevene bide en güzel duman üfleyene gösterin
aa evet evet
ya saçıma bakım yapıcam zeytinyağım bitti sipariş verdim gelmedi bana hediye alcak şahız saf zeytinyağı bile alabilir
ben hepsini kullanmadım..
hep aynı kişiler.. insan sıkılıyor..
beni en hediye sevene bide en güzel duman üfleyene gösterin