- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Aaa neden banlanmisKonuya diğer girmeyenler @tatlibikiz ve @adam_olacak_kız.
tatlibikiz hiç girmemiş vakti yoktu sanırım, adamolacakkız da banlanmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa neden banlanmisKonuya diğer girmeyenler @tatlibikiz ve @adam_olacak_kız.
tatlibikiz hiç girmemiş vakti yoktu sanırım, adamolacakkız da banlanmış.
Aaa neden banlanmis
ay aynı benım gıbı yaMesajlarına baktım da öğlen biriyle tartışmış
İyi akşamlar. ....hadi kızlar ben gittim mesaim bitti,
yarın görüşürüz,
Bende kitap okurum çok severim
En son Sarah jio böğürtlen kişini okumustum tavsiye ederim güzel. Diğer kitaplarını okumadım henüz.
ay aynı benım gıbı ya
Ayyy bana at at... özelden yazıyım adresimi. Elinde ne varsa at. Çok pahalı be kitaplar her ay alamiyorummsaraj jio yapmur sonrası var isteyene atabilirim.
z.livaneli kardeşimin hikayesi ve son ada
Bak böğürtlen kişini da oku.Bende elimdeki kitap bitsin sarah jio nun elveda haziran ı okuycam.
Sen kimle tartıstın. ay bende cok tartısıyorum
Bak böğürtlen kişini da oku.
Ayyy çok ağladım ben onda.... Gercek gibiydi.Okudum onu
off bende zamanında çok kitap okurdum şimdi gene anca netten gazete okuyorum tühh banaOkudum onu
Ayyy çok ağladım ben onda.... Gercek gibiydi.
off bende zamanında çok kitap okurdum şimdi gene anca netten gazete okuyorum tühh bana
nebilim evlenince saldım galiba .. ama başlıcam en kısa zamanda böyle çok odun hissediyorsun kendiniBen de cok kısa sürede bitirmiştim güzeldi
Ayy neden kız? Günde 10 sayfa okusan gene yeter
nebilim evlenince saldım galiba .. ama başlıcam en kısa zamanda böyle çok odun hissediyorsun kendini
ben de çok severim kitapları ama netten okuyamam..kağıt kokusu duymam elimle hissetmem lazım:)
en sevdiğim kitap da ece temelkuran düğümlere üfleyen kadınlar..siyaset,aşk tarih her biri çok güzel harmanlanmış,çarpıcı bir bir hikaye..tavsiye ederim:)
bir de macera ,polisiye,psikolojik roman severim..bir de bunların dizilerini
ben bayılırım.csı modunda kitapları,cinayetli çözemceli falan..bir de böyle değişik karakterleri anlatır sayfalarca sonra bir şekilde hepsi hikaye hepsini birleştirir macera başlar falan..sonu süprizli heyacanlıPolisiyeyi de ben hiç okumam
ben de oğlum doğduğunda 2 sene hiç okuyamadım.kolikti ve hep ağlaıyordu,uyku falan sıfırdık nerdeyse..15 yaşında dünya klasiklerini bitirmiş bir insan olarak 2 sene sayfa çevirmedim:) dönem dödenm oluyor öyle.kendien gelirsin bir süre sonra.:)nebilim evlenince saldım galiba .. ama başlıcam en kısa zamanda böyle çok odun hissediyorsun kendini