- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
kıskandınmıHediye fiyatını 300lira yapeydik iyiydi, coştu bizim topik album serisi, parfüm vs vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıskandınmıHediye fiyatını 300lira yapeydik iyiydi, coştu bizim topik album serisi, parfüm vs vs
itiraf ediyorumya Allah aşkına kaç kere yazdım biriniz bana da çaktırın be yada çaktırıyorsunuz da ben mi anlamıyorum acep:)
yaaaa burası çok fena be işteyim şuan ama sorun ne yapıyorum diye sabahtan beri bi kk ,bi bebek mağzaları dolaşıyorumitiraf ediyorum
beğenmedim ben o seriyiha bana fi,çi,pi yide alabilirsiniz
daha ne diyim ayol
kıskandınmı
kız asmu benbeğenmedim ben o seriyi
z.livaneli seranadı alsınlar, küçük prensi alsınlar, ahmet ümit kavim mi alsınlar, s.ali kürk mantolu madonnayı alsınlar okudun ki bunları. ben hepsini okudum alınmasın
beğenmedim ben o seriyi
z.livaneli seranadı alsınlar, küçük prensi alsınlar, ahmet ümit kavim mi alsınlar, s.ali kürk mantolu madonnayı alsınlar okudun ki bunları. ben hepsini okudum alınmasın
hahahahaha al tabii :)))Grinin elli tonunu alayım
yok okumadım ama listemde var kürkmantolu madonna, ozaman bana bin muhteşem güneşi alsınlarbeğenmedim ben o seriyi
Grinin elli tonunu alayım
uçurtma avcısı var bide bin muhteşem güneşin yazarıyok okumadım ama listemde var kürkmantolu madonna, ozaman bana bin muhteşem güneşi alsınlar
hahahahaha al tabii :)))
banada en zengini vermiştin demi
kız dur korkcaklarben onu kitaplığıma koyarsam biride anlarsa utanırım filmini izledim. kitabıda yarıya kadar mı ne okudum. PDF olarak
uçurtma avcısı var bide bin muhteşem güneşin yazarı
bir bulunmazsa biri alınırkız dur korkcaklar
bulunur bulunurbir bulunmazsa biri alınır