- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
kız unutmus olmasın seniAyy kim alacak bana bende cakamadim.
Kedi anası unutmadın dimi beni. Biri kesin alacak yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız unutmus olmasın seniAyy kim alacak bana bende cakamadim.
Bilmem ki ?kedilerin anası bilirbenmiyim kız
Cani sağolsun ne diyimkız unutmus olmasın seni
Ayy kim alacak bana bende cakamadim.
Bi ben çakamadım.benimkide anlamadısöylemiyorum çünküü.ama beni kurbanım cok kücük şeyler söylemiş ayıp olur diye ne edicem bilmiyorım:-(
HAAA iyi o zamannFallenAngel hani kız kimse anlamamış
Emin ol anlaşılmaz artık kime alacagi bu mesajından sonra.Ahahahha. Kuytuya yatmış seni gözlüyor da haberin yok
Sormak istediğin bir sey olursa(spor tarzdan mı hoslanır, şıkır şıkır şeyleri mi sever gibi gibi) özel msj at canım sorayım ben kendisine.
Emin ol anlaşılmaz artık kime alacagi bu mesajından sonra.
merak etme bende çakamadım daha gerçi kimsede çaktırmadı zaten :)ulan ben kime çıktım beeee
herkes çaktı bi ben çakamadım anasını satayuım :)
ay ne güldüm ya.yok yok kafamda bişeyler var ama evden cıkmam lazım.öyle basıt olsun istemiyorumAhahahha. Kuytuya yatmış seni gözlüyor da haberin yok
Sormak istediğin bir sey olursa(spor tarzdan mı hoslanır, şıkır şıkır şeyleri mi sever gibi gibi) özel msj at canım sorayım ben kendisine.
uyandım günaydınaaa çok çakan var demek, kaynatın siz özelden. ben sevcana ısrarla ben çıktım diyorum, o çakan benim galiba. ama benim kurbanım mışıl mışıl uyuyor. ben de uyandırmaya kıyamıyorum.
Kız sarı sakız gibisin. Sonunda ben de hediye alicam yollucam yani sana.aaa çok çakan var demek, kaynatın siz özelden. ben sevcana ısrarla ben çıktım diyorum, o çakan benim galiba. ama benim kurbanım mışıl mışıl uyuyor. ben de uyandırmaya kıyamıyorum.
GelenKutusu not aldınmı canım
gelen kutusu benim sanırımGelenKutusu not aldınmı canım