Bak ya 10 milyoncuğundan hiç vermiyor piyango al diyorMilli piyangoya katıl kanki ben katılcam 55 milyorrr veriyormuş
Eki Görüntüle 1701227
Bu nasıl miyavvvv
Yanlız ben hem şişkoyum hemde çekilişte yokumhoş daha belli değil
Bak ya 10 milyoncuğundan hiç vermiyor piyango al diyor
Fantazi foreverAllah kahretmesin bu ne ülen
Püü cimri seniEliaçıklığa tepki olarak doğdum
Fantazi forever
Püü cimri senieşim bana hep der senin servetin olsa bi seneye bitirirsin kendisininde eli sıkıdır ben hemen dağıtırım
Olabilir paramız olsa eşim hemen hesaplara başlıyor yok daire alırım yok bilmem neBen de öyleyim ya Allah biliyor da vermiyorsa demekki
Olabilir paramız olsa eşim hemen hesaplara başlıyor yok daire alırım yok bilmem nebense annemlere bi ev abimlere ev en yakın arkadaşıma ev ve biraz para hergün sokak hayvanlarına mama dağıtıcak elemanlar diye diye param bitiyor
Birazda bankaya para koyarım düzenli işi olmuyor genelde zorda kalmasın ben ferah içindeyken dimi amaayyy sen cok fenaymış kız en yakın arkadasına bile ev mi alıyon
Birazda bankaya para koyarım düzenli işi olmuyor genelde zorda kalmasın ben ferah içindeyken dimi ama
Olalım kuzuEn yakın arkadasım olsana ya
Milli piyangoya katıl kanki ben katılcam 55 milyorrr veriyormuş
Ooo damadı kess gelin sönük kalmış adını çıkaramadım da ünlü kendisi dimi
Allahım bu arada ileride gelin olursa bu saçı kullanırım kesin rengi boyu aynı zaten ama bu kadar cool ve seksi görüne bilir insan..
Damat zaten foreverBayıldım smokine
Yok canım ne evlisi yaaOoo damadı kess gelin sönük kalmış adını çıkaramadım da ünlü kendisi dimi
Bu arada sen evli değilmisin canımben öyle sanıyorum
Hadi yaa bu diri vucutla nasıl evlenemedin kızzzYok canım ne evlisi yaa
Damada can fedaSofia vergara kendisi Ben çok beğendim tarzını zaten hep sade hatta gecelik denilen tarzda gelinlikler severim öyle isterim ben bayıldım zevkler tabi
hahahahha sevgilim var ama daha düşünmüyorum ben evlenmeyi yaHadi yaa bu diri vucutla nasıl evlenemedin kızzzsenin gibi vucudum olsa evde hep fantazi kostümlerle gezerdim ben kesin
Ayrıcaa sen çok seksi bir kadınsın ben balık etlilere her şeyi daha çok yakıştırıyorum. Kendini küçük görme kürekle vururum ağzınaHadi yaa bu diri vucutla nasıl evlenemedin kızzzsenin gibi vucudum olsa evde hep fantazi kostümlerle gezerdim ben kesin
Bana köstüm mü giyiceksin yapma bunuhahahahha sevgilim var ama daha düşünmüyorum ben evlenmeyi yaKostümleri kendimede giyerim istersen sana giyerim yavrıııım
Konuya fransız olarakKızlar daha tanıtım yazısı yollamayanlar var. Çekiliş sonrası tanıtımları yollicam herkes yollasaydı bi.
Yollamayanları bi dürtim
@tatlibikiz
Efser
@tugceserdar
@kahve85
@Bukrem
KedidirKedii
Kızlar tanıtım yazılarınızı yollar mısınız?