Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

ayyy sen cok fenaymış kız en yakın arkadasına bile ev mi alıyon

Allahım bu arada ileride gelin olursa bu saçı kullanırım kesin rengi boyu aynı zaten ama bu kadar cool ve seksi görüne bilir insan..

Damat zaten forever Bayıldım smokine

Allahım bu arada ileride gelin olursa bu saçı kullanırım kesin rengi boyu aynı zaten ama bu kadar cool ve seksi görüne bilir insan..

Damat zaten forever Bayıldım smokine
Ooo damadı kess gelin sönük kalmış adını çıkaramadım da ünlü kendisi dimi
Bu arada sen evli değilmisin canım ben öyle sanıyorum

Ooo damadı kess gelin sönük kalmış adını çıkaramadım da ünlü kendisi dimi
Bu arada sen evli değilmisin canım ben öyle sanıyorum
Yok canım ne evlisi yaa

Damada can feda Sofia vergara kendisi Ben çok beğendim tarzını zaten hep sade hatta gecelik denilen tarzda gelinlikler severim öyle isterim ben bayıldım zevkler tabi

Yok canım ne evlisi yaa

Damada can feda Sofia vergara kendisi Ben çok beğendim tarzını zaten hep sade hatta gecelik denilen tarzda gelinlikler severim öyle isterim ben bayıldım zevkler tabi
Hadi yaa bu diri vucutla nasıl evlenemedin kızzz senin gibi vucudum olsa evde hep fantazi kostümlerle gezerdim ben kesin

Hadi yaa bu diri vucutla nasıl evlenemedin kızzz senin gibi vucudum olsa evde hep fantazi kostümlerle gezerdim ben kesin
Ayrıcaa sen çok seksi bir kadınsın ben balık etlilere her şeyi daha çok yakıştırıyorum. Kendini küçük görme kürekle vururum ağzına Her kadın seksidir kadının olduğu her yer güzeldir aynada baktığında her kadın birer afrodittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…