Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
kız bizdede öyle ama erkek evlendirince geline takıyorlar :KK70: :KK70: kızlara bi nane yok :KK70: benim eşim tarafıda cimri bi altın kemerim olmadı anasını satayım:KK70:
bi altın kemerimiz olsaydı zaten ,2 ev parası ederdi heralde :KK70:
sizin tarafa gelin olmak lazım o zaman daha kıymetliyse :KK48:nereliydiniz siz?

yaaa sevcan ben de bayılırım.geçen markafoniye bi fantazi çam. markası gelmiş,neler var görme..burda açtım dalmışım..sekreter kız gelmiş evrak uzatıyo,çaycı çay getiriyo kesin yandan görmüşlerdir :KK70::KK70:
Ara sira bende telefondan giriyorum...
Bende bu aralar suna taktim kafayi...
Ay ama bir pahaliki sorma 380 mi ne dediler. Facede satan birini buldum artik adammidir kadinmidir...ben merhaba diyorum o keyifli geceler diyo. Ben iyi geceler diyorum o keyifli geceler diyo. Allahim dedim lbidom yuzunden ne hallere dustum :eek:
Screenshot_2015-12-17-16-14-49.png

Ay sma bir pahaliki sorma 380 mi ne dediler. Facede satan birini buldum artik adammidir kadinmidir...ben merhaba diyorum o keyifli geceler diyo. Ben iyi geceler diyoru o keyifli geceler diyo. Allahim dedim lbidom yuzunden ne hallere dustum :eek:
Eki Görüntüle 1721017
be ney be? fantazi şeysimi :KK70:

Ay ama bir pahaliki sorma 380 mi ne dediler. Facede satan birini buldum artik adammidir kadinmidir...ben merhaba diyorum o keyifli geceler diyo. Ben iyi geceler diyorum o keyifli geceler diyo. Allahim dedim lbidom yuzunden ne hallere dustum :eek:
Eki Görüntüle 1721017

bu neki

v
Yaz yaz gorsele kapi halati diye :KK53:
ücut geliştirme şeysileri çıkıyor ama tahmin ediyorum ben nasıl bişey olduğunu..:)
Eki Görüntüle 1721017
bunu konuşursan adamla o da keyifli geceler der tabi ,ne desin hayırlı geceler mi :KK70:

X