- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
aman senin değerini bilsindde gerisi lazım değil kuzumkız bizdede öyle ama erkek evlendirince geline takıyorlar kızlara bi nane yok benim eşim tarafıda cimri bi altın kemerim olmadı anasını satayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman senin değerini bilsindde gerisi lazım değil kuzumkız bizdede öyle ama erkek evlendirince geline takıyorlar kızlara bi nane yok benim eşim tarafıda cimri bi altın kemerim olmadı anasını satayım
bi altın kemerimiz olsaydı zaten ,2 ev parası ederdi heraldekız bizdede öyle ama erkek evlendirince geline takıyorlar kızlara bi nane yok benim eşim tarafıda cimri bi altın kemerim olmadı anasını satayım
malatyanın bi kürt aşiretibi altın kemerimiz olsaydı zaten ,2 ev parası ederdi heralde
sizin tarafa gelin olmak lazım o zaman daha kıymetliyse nereliydiniz siz?
abowwwww aşiret haaaaaaa vayy anasını sayın seyircilermalatyanın bi kürt aşireti
ben boşunamı ona aşiretimin kraliçesi diyorumabowwwww aşiret haaaaaaa vayy anasını sayın seyirciler
Buarada sen nasılsın kuzum?ben boşunamı ona aşiretimin kraliçesi diyorum
iyiyim canım, daha iyiyim yani sağolBuarada sen nasılsın kuzum?
Ara sira bende telefondan giriyorum...yaaa sevcan ben de bayılırım.geçen markafoniye bi fantazi çam. markası gelmiş,neler var görme..burda açtım dalmışım..sekreter kız gelmiş evrak uzatıyo,çaycı çay getiriyo kesin yandan görmüşlerdir
be ney be? fantazi şeysimiAra sira bende telefondan giriyorum...
Bende bu aralar suna taktim kafayi...
Ay sma bir pahaliki sorma 380 mi ne dediler. Facede satan birini buldum artik adammidir kadinmidir...ben merhaba diyorum o keyifli geceler diyo. Ben iyi geceler diyoru o keyifli geceler diyo. Allahim dedim lbidom yuzunden ne hallere dustum
Eki Görüntüle 1721017
Ara sira bende telefondan giriyorum...
Ay ama bir pahaliki sorma 380 mi ne dediler. Facede satan birini buldum artik adammidir kadinmidir...ben merhaba diyorum o keyifli geceler diyo. Ben iyi geceler diyorum o keyifli geceler diyo. Allahim dedim lbidom yuzunden ne hallere dustum
Eki Görüntüle 1721017
Yaz yaz gorsele kapi halati diyebe ney be? fantazi şeysimi
Sen ogrenmesen iyiydi de...bu neki
baktı ama anlamadı ben :/Yaz yaz gorsele kapi halati diye
ücut geliştirme şeysileri çıkıyor ama tahmin ediyorum ben nasıl bişey olduğunu..:)Yaz yaz gorsele kapi halati diye
bunu konuşursan adamla o da keyifli geceler der tabi ,ne desin hayırlı geceler miAra sira bende telefondan giriyorum...
Ay ama bir pahaliki sorma 380 mi ne dediler. Facede satan birini buldum artik adammidir kadinmidir...ben merhaba diyorum o keyifli geceler diyo. Ben iyi geceler diyorum o keyifli geceler diyo. Allahim dedim lbidom yuzunden ne hallere dustum
Eki Görüntüle 1721017
sen şimdi yazında benimkafada fanzatiye kayıp öyle düşünüyorYaz yaz gorsele kapi halati diye
Allah rahatlik versin felen....v
ücut geliştirme şeysileri çıkıyor ama tahmin ediyorum ben nasıl bişey olduğunu..:)
bunu konuşursan adamla o da keyifli geceler der tabi ,ne desin hayırlı geceler mi
gerçekten alacakmısınAllah rahatlik versin felen....
bunu konuşursan adamla o da keyifli geceler der tabi ,ne desin hayırlı geceler mi
Almadim kizim nasil aliyim 380 tl.sen şimdi yazında benimkafada fanzatiye kayıp öyle düşünüyor
grinin elli tonunda olay şeylerden mi acaba.
aldın mı way be