- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
airmax süper oluraynen bide prof. foto mak? bide airmax
of valla eşim bana söz vermişti hamile kalırsan alcam diye bende ona sınavı geçersen alcam dedim :)airmax süper olur
tabiiisiii ne demek..hemen yarın alsın bence..ya da sen al ,o ödesin..of valla eşim bana söz vermişti hamile kalırsan alcam diye bende ona sınavı geçersen alcam dedim :)
kaç gündür internette bakıyorum ama kıyıp alamadım :)
ayrıca sağlıksız olsada mantık olarak hamile kaldım alması lazım dimi bana
bu da süpermişşş...hemen al herifin kartından hatta :):)
zaten kart bilgileri bende mevcut alayım ödesin dimi bana da moral olurtabiiisiii ne demek..hemen yarın alsın bence..ya da sen al ,o ödesin..
evet ben onu paylaştım geçen intagramda kocamı etiketleyip bide aynısının hayat kısa o gözlüğü al olanı var onuda paylaştımbir ark. instagramdan gönderdi geçen:
hayat kısa
al o ayakkabıyı.....
hem bak 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun..adam harcamayı görünce daha çok kazanmak adına ,yeni sınavlara çok çalışacak,yardımcılıktan hemen komiserliğe yükselecekzaten kart bilgileri bende mevcut alayım ödesin dimi bana da moral olur
,,çok ucuzmuş
klasına uymaz di mi,,çok ucuzmuş
ben o paraya ayakkabı alıp giymemklasına uymaz di mi
ben o paraya ayakkabı alıp giymem
en az 500 euro oluıcak giyicem ayakkabı
Sizde 10 TL Lik Babet alırım neyinize yetmioozaman çekişe katılmaya hak kazandın
aynen..çok güzel bi fikir aslında neden olmasın :)
ben fakırım 6 alamam canım 5 s var az kullanılmıs 1 ay oldu alalı onu yollasam olur mu?ben zorunlu hediyeler arasında, iphone 6 gönderelim diyorum