- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
airmax süper oluraynen bide prof. foto mak? bide airmax![]()
![KK5 :KK5: :KK5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
airmax süper oluraynen bide prof. foto mak? bide airmax![]()
of valla eşim bana söz vermişti hamile kalırsan alcam diye bende ona sınavı geçersen alcam dedim :)airmax süper olur![]()
tabiiisiii ne demek..hemen yarın alsın bence..ya da sen al ,o ödesin..of valla eşim bana söz vermişti hamile kalırsan alcam diye bende ona sınavı geçersen alcam dedim :)
kaç gündür internette bakıyorum ama kıyıp alamadım :)
ayrıca sağlıksız olsada mantık olarak hamile kaldım alması lazım dimi bana![]()
bu da süpermişşş...hemen al herifin kartından hatta :):)
zaten kart bilgileri bende mevcut alayım ödesin dimi bana da moral olurtabiiisiii ne demek..hemen yarın alsın bence..ya da sen al ,o ödesin..![]()
evet ben onu paylaştım geçen intagramda kocamı etiketleyip bide aynısının hayat kısa o gözlüğü al olanı var onuda paylaştımbir ark. instagramdan gönderdi geçen:
hayat kısa
al o ayakkabıyı.....
hem bak 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun..adam harcamayı görünce daha çok kazanmak adına ,yeni sınavlara çok çalışacak,yardımcılıktan hemen komiserliğe yükselecekzaten kart bilgileri bende mevcut alayım ödesin dimi bana da moral olur![]()
,,çok ucuzmuş
klasına uymaz di mi,,çok ucuzmuş
![]()
ben o paraya ayakkabı alıp giymemklasına uymaz di mi![]()
ben o paraya ayakkabı alıp giymem
en az 500 euro oluıcak giyicem ayakkabı![]()
Sizde 10 TL Lik Babet alırım neyinize yetmioozaman çekişe katılmaya hak kazandın![]()
aynen..çok güzel bi fikir aslında neden olmasın :)
ben fakırım 6 alamam canım 5 s var az kullanılmıs 1 ay oldu alalı onu yollasam olur mu?ben zorunlu hediyeler arasında, iphone 6 gönderelim diyorum