- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
Sizde 10 TL Lik Babet alırım neyinize yetmio
airmax gösterip babet atacam hahaahhahaahhahahaha
Bayıldımmm o siyah olanı lastik istiyorummmmmmmmmmmmmmmmyok ya onlarla uğraşmana gerek yok. hatta bak adidas örneği de var..buda poşetimiz. Eki Görüntüle 1720902 Eki Görüntüle 1720903 Eki Görüntüle 1720904
gözlük dedın de gözlük beğendım eşime söyleyemedım valla aklımdan almak gectı vazgectı adam hala taksıt ödüyor
Bayıldımmm o siyah olanı lastik istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ne demek hayatım yolarım tabi :*@asmunikal çok beğpendim hepsi sana göre bence,edeplisi de var çeyizliği de
baronnes çok zevklisin arkadaşım bayıldım..yalnız bi dahakine beni çekersen o tabaktan isterim söyliyim,cnaım çekti
hahah kız bende kutuyu aldım çikolatayı koydurdum dedim birde kırmızı kalp çkolata koyun kayısı paketi yaptırırken bi döndüm adam seni seviyorumlu aşkımlı kurdelayla bağlamış kutuyubaronnes konuşmadığım bir müdürüm varda onada uzattım şekeri. diyor ki hayırdır hayırlı bir iş mi var
ömrün ömrümehahah kız bende kutuyu aldım çikolatayı koydurdum dedim birde kırmızı kalp çkolata koyun kayısı paketi yaptırırken bi döndüm adam seni seviyorumlu aşkımlı kurdelayla bağlamış kutuyudedim abi kız arkadaşıma hele sök onu
aranızda ne var layn sizinzahahahahhahah çok iyiydi buuuu
Hahahaa2500 değerindeyse olabilir. fakirler katılmamış olurelit elit takılırız
Hahahaaben katilabilirmiyim sadece gonlum zengin.
Aklima sen diyince ne geldi... normal okullarda ogret. Gununde hani 19 ar tl toplaniyorya ozel okullarda 100 tl toplaniyormus...
nutkum tutuldu.
aldın mı yoksa hediyenibaronnes konuşmadığım bir müdürüm varda onada uzattım şekeri. diyor ki hayırdır hayırlı bir iş mi var
memleketin geldiği son durum;mercedesim var, 5s im var,evim var ; ama fakirimaynen..
ben fakırım 6 alamam canım 5 s var az kullanılmıs 1 ay oldu alalı onu yollasam olur mu?
afiyet olsun.
benle gelen kutusu katılmayacağız ozamanBU SEFER herifleremi don alsak hahahahaha
horozlusundan hahahahahahaha
BenIpek bilir ne demek istediğimi
hobaaaaa nie kızzzz o donlar gelince koca işi hızlanırbenle gelen kutusu katılmayacağız ozamaniki zengini kaybettiniz