- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
gidersem aynalı çarşıya yollarım kuzum :)banada magnet gönder pleas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidersem aynalı çarşıya yollarım kuzum :)banada magnet gönder pleas
yaa aşkolsun sare....bak hem ben ne yazdım;sıcacık içeceğimle:)fondü setini ,kahve finacını olarak kullanacağım ki tiryakisiyimya inanmıyorum beni hediyemin en önemli parçası kırılmış, okadar da yazdım üstüne şuan okadar mahçup oldumki anlatamam, ki zaten az dı hediyem
o zaman ilk çekilişe sende katılıosun cicim okişmi,Daha var zamanı alırlar da.. Hani herkes alınca heyecan yapar insan. Ben bile buradan merak ediyorum artık.
bebemmm resim koymucanmı patladıkyaa aşkolsun sare....bak hem ben ne yazdım;sıcacık içeceğimle:)fondü setini ,kahve finacını olarak kullanacağım ki tiryakisiyim
hiç mahçıp olunacak birşey yok tatlım çok ciddi söylüyorum,ben çok mutluyum hediyelerimden..
ya yok lütfen sakın öyle birşey yapma..öyle yaparsan kırılırım asıl..inan çok üzgünüm, yenisi alıp göndereceğim tekrar
çok oldu koyalııııı..bebemmm resim koymucanmı patladık
ay fallenım çiçeeeeeeemmm. Allah'tan katılmamışım bu sefer. Yılbaşı haftası ya. Firmalardan promosyon geliyor ya..o zaman ilk çekilişe sende katılıosun cicim okişmi,
donu alır sallardın buı sene kırmızı don yapmışlar pro derdinay fallenım çiçeeeeeeemmm. Allah'tan katılmamışım bu sefer. Yılbaşı haftası ya. Firmalardan promosyon geliyor ya..
Herkes bakınıyor ne çıkıyor diye.
Şimdi koca bir kutuyu KK çekilişi diye açıklamam mümkün değildi. Arkadaşım desem yemezlerdi, Allah bilir hangi firma gönderdi diye.
nasıl yaaaa gelmedimi kargon ?kargocu gitti buda gol değil halime gülüyorum
sağol tatlım.@asmunikal de als rahatlıcaz topluca
allahım sana şükürler olsunn..
VALLAHİ SORMAAAA neden gelmiyorki acabasağol tatlım.@asmunikal de als rahatlıcaz topluca
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@ kahve85 bebeğimKimler kaldı hediyesi gelmeyen :)
allahım sana şükürler olsunn..
kahve85 sen ne kadar mülayim bir insansın öyle,seninki de gelmedi ama asmu cadısı ortalığı ayağa kaldırdı..hanımefendi kişiliksin vesselam