- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
canım benım yaa öyle düşünme senın güzel yüreğin yeterBen de öyle, seneye kısmetse ankaradan katılırım alternatifim de fazla olur
samimiyetin yeter benımde istediğim gibi olmadı
inş. en kıza zamanda yeni çekilişte :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benım yaa öyle düşünme senın güzel yüreğin yeterBen de öyle, seneye kısmetse ankaradan katılırım alternatifim de fazla olur
kızzzzzzz geldimi kargon caneyAdAm_OLaCaK_KIZ güle güle kullan :) panduf kardeşliğe devam.belki bize de gelir bakalım:)
CuteMom kesene bereket
yok artık beklemiyorum cam dan da bakmaycağımkızzzzzzz geldimi kargon caney
AdAm_OLaCaK_KIZ güle güle kullan :) panduf kardeşliğe devam.belki bize de gelir bakalım:)
CuteMom kesene bereket
geç göndericem defalarca kbakmayın dedim benimki 15inde şubedeydiAnam bir sen mi kaldın, blue_ismyheart da almış Hediyelerini
bende izmitten izmire gönderdim:)Cute bana te istanbuldan yollamış,ben sareye batmandan yolladım, sare Çanakkale'den maraşa...Türkiyenin uçları denk gelmiş hep
geç göndericem defalarca kbakmayın dedim benimki 15inde şubedeydi
bekliyrouz heycanla :)
kimler kaldı alternatifler.blue_ismyheart hayırlı uğurlu olsun. çanakkale hatırası çok güzel olacak :)
Sare Lavinya kesene bereket
kanikey bana 2kedianneside kahveye alacak. çekilebilirsiniz
bende izmitten izmire gönderdim:)
ben ne kahve almadık.kimler kaldı alternatifler.
Ay ben de pek merak ettim yaa.
inan çok üzgünüm, yenisi alıp göndereceğim tekraraldım hediyelerimi çok mutluyum,darısı sana asmunikal
AdAm_OLaCaK_KIZ cidden nazar diyorum..görsen pekati açar açmaz arabay saçıldı kırıkları,öyle böyle değil.tuzşla buz olmuş..ama diğerinde çizik yoktu..nazar çıktı diyorum Sare Lavinya ..
ya inanmıyorum beni hediyemin en önemli parçası kırılmış, okadar da yazdım üstüne şuan okadar mahçup oldumki anlatamam, ki zaten az dı hediyem
banada magnet gönder pleasinan çok üzgünüm, yenisi alıp göndereceğim tekrar
ben işyerinde paketledim, sıkı saracak malzeme bulamadım, öyle üstünden bi paketledim sadece, aklıma geldi kırılacağı. vallahi çok üzüldümSenin ne suçun var,ya nasip diyip veriyorsun kargoya, mesafede epey var
Daha var zamanı alırlar da.. Hani herkes alınca heyecan yapar insan. Ben bile buradan merak ediyorum artık.ben ne kahve almadık.
bana kaniken (hep yanlış yazıyorum bunu) alacak
kahveyede 2kediannesi