- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
bence koyalım. hangi toto kime ait tahmin etsinlerSeninkine karşı benimki Kapışırlar hahahahhahahah
karşılaştırmalı foto bekliyorumKedidirKedii güle güle kullan. o tayttan bendede var. alırken 3tane aldım seninde fiziğin müsait çok yakışacağını düşündüm
panduflar pişti olmuşbakalım daha teslim almayanlar var belki yine piştiler çıkar
FallenAngel blue_ismyheart ben arka kısmı koyayım mı
KedidirKedii güle güle kullan ,hele o dona bayıldımmm,o taşlar nedir öyle sportif yuvarlak popona giyersin taytını da
@asmunikal kuzum kesene bereket,çok güzel şeyler seçmişsin..o dandan ben de istiyorum ama
Ben taytla çektim o yüzdenbence koyalım. hangi toto kime ait tahmin etsinler
karşılaştırmalı foto bekliyorum
evet ama gerçekten beğendiğimizi yazalım.yazıp,yazdıklarımız gelince beğenmezsek olmaz.Zaten herkes yazmıştı ne begendiğini
Ben taytla çektim o yüzdenama koyalım dersen koyarız
Beni gördün onuda gör seçimini yap sağ twiksmi sol twiksmi
hahahahaha koyun tabii koyunnn olan var olmayan varKedidirKedii güle güle kullan. o tayttan bendede var. alırken 3tane aldım seninde fiziğin müsait çok yakışacağını düşündüm
panduflar pişti olmuşbakalım daha teslim almayanlar var belki yine piştiler çıkar
FallenAngel blue_ismyheart ben arka kısmı koyayım mı
mütevazi olma :)bende bir arka koymak isterdim ama hiç arkam yokki hahahaha
tatlım bende yok yaaaa cutede varmıdır acaba aramak istemedim anlarsınyaFallenAngel Sare Lavinya nın numarası var dımı? aradın mi hiç. nasılmış.. rabbim şifa ve kolaylık versin.daha güzel kapaılar açsın inşallah.
Uzaktan izliyormus...Cute banlanmış niye ki
sen sevdigiğin şeyleri yazmadınmı kuzumAsmunikal kesene bereket cok guzel seyler almissin.
Kedidirkedi iyi gunlerde kullan.
Bir ozenle hazirlanmis kargo daha gorduk sayin topikdaslarim
Siz kendizi tanitirken ne yazdiniz benden farklikus falan mi kondurdunuz....
Konuyu uzatmak istemiyorum utaniyorum dedikce vatandas uzatmalari oynuyor.
sevcan ne yazdın tanıtım yazında valla merak ettim..hayır sen uzatmıyorsun konuyu açmıyosun neden devam ettiriliyor onu anlamadım ben..ne güzel geyik muhabbet neşe içindeyiz şurda..Asmunikal kesene bereket cok guzel seyler almissin.
Kedidirkedi iyi gunlerde kullan.
Bir ozenle hazirlanmis kargo daha gorduk sayin topikdaslarim
Siz kendizi tanitirken ne yazdiniz benden farklikus falan mi kondurdunuz....
Konuyu uzatmak istemiyorum utaniyorum dedikce vatandas uzatmalari oynuyor.
evet bende yrn teslim olur dedimUzaktan izliyormus...
Kargosunada bakiyormus bir yandan.
Yarin ulasacakmis kurbana...
evet bende yrn teslim olur dedim
asmuda yarın alır
oh oh yarında heyecan var
blue_ismyheart da yarın alabilir.