umuk neresi kineee kargocu açtırdımı ben o kargocunun umugunu sıkarım
merakla bekliyelimKurbancim jokere ulasmis hediyelerim...
Onu tanimaya calisirken farkettim ki guzelde bi arkadas edindim...
Seversin umarim hediyelerimi.
Benim seni sevdigim gibi.....
ağzınızı cart dıye yırtarsam gorursunuzKurbancim jokere ulasmis hediyelerim...
Onu tanimaya calisirken farkettim ki guzelde bi arkadas edindim...
Seversin umarim hediyelerimi.
Benim seni sevdigim gibi.....
ipek ya keşke sende katılsaydınumuk neresi ki
Valla coook uzaklara bu hafta gıtse barıçooook uzaklaraaaaD D
06 mı desem :d
ben yazacaktım sen yazmışsın.Benim bu hediye isinde hoşuma giden hediyenin kendisinden ziyade beklemek, heyecan duymak falan,bir de batman dönüşü için gün sayıyorum ya zaman geçmiş oldu,o yüzden nar suyu dökülmüş hediye benimdi ise o şekilde de kabulümdü hiç sıkıntı yok, sevdiğim bir organizasyon oldu
yok senin değildiBenim bu hediye isinde hoşuma giden hediyenin kendisinden ziyade beklemek, heyecan duymak falan,bir de batman dönüşü için gün sayıyorum ya zaman geçmiş oldu,o yüzden nar suyu dökülmüş hediye benimdi ise o şekilde de kabulümdü hiç sıkıntı yok, sevdiğim bir organizasyon oldu
Valla coook uzaklara bu hafta gıtse barı
ipek ya keşke sende katılsaydın
bir çok kişi aldı. 4 kişi aldı kalmayan.Ay bilemedim ki senin etiketlemeni gördüm öğlen çekilmiş bile. Değişik bir organizasyon olduğu kesin de..Hediyelerin tamamı teslim edilmedi sanırım?
boşuna bekleme sana yokbir çok kişi aldı. 4 kişi aldı kalmayan.
adımın çekilişe yazdılmadığını düşünüyorum artık
http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...ymetli-hediyeleri.883872/page-4#post-44102849
bir çok kişi aldı. 4 kişi aldı kalmayan.
adımın çekilişe yazdılmadığını düşünüyorum artık
http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...ymetli-hediyeleri.883872/page-4#post-44102849
maşallah çok güzeller güle güle kullan@sevcan... ne kadar teşekkür etsem az çünkü beni çok mutlu ettin.
Sare Lavinya CuteMom paylaştım kızlar
Ağır yüklendi kusura bakmayın watsapp grubu.
biz de görseydik hediyelerini@sevcan... ne kadar teşekkür etsem az çünkü beni çok mutlu ettin.
Sare Lavinya CuteMom paylaştım kızlar
Ağır yüklendi kusura bakmayın watsapp grubu.