- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
İlk sayfada hediyelerimizin linki var canım. O sayfada resimler.biz de görseydik hediyelerini
boşuna bekleme sana yok
telefonun başında çaresiz bekliyorum. bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
yok merak etme bana kırılmadan gelir inşallah yoksa kargocuyu döverim benben iyi paket yapamadım yani paket iyide çok sağlam olmadı ama heryerine kırılır diye yazdım ama embesil kargocular kırarsa çok üzlürüm!
Tatlım bana da gelmedi daha en heyecanlı bekleyiş bizde
Bide bıcagını koysaydımben yazacaktım sen yazmışsın.
nar lekeli bende sorun etmezdim. yanına birde nar koyardın cut
Daha panduflar bıtmedı@sevcan... kesene bereket. çok güzeller. o pandufu görmüştüm mağazada hediye bakarken.
gadjo dilo çok güzel bir paket gönderdin. çok güzel bir paket aldın. iyiki sende katıldın seni daha yakından tanımış oldum güle güle kullan. akşam sende pandufları giyer, çekiliş topiğine koyarsın
evet. belki diğer kargolarda da çıkar.Daha panduflar bıtmedı
Bıtmedıgı gıbı en degısı yınede bende
bu jooker'ınkı benımkıne bı yaklasacakmıs sankı ama olmamısNeyse pandof kardeslıgı yaparız artık
ben bayılıyorum ama almak kısmet olmadı daha...bene gönderebilirsin valla asmu çok hayra geçerben sevmem ama geçen katalogta vücut çorabı gördümsexi bir hatun bana çıkarsa bidahaki çekilişte ona ondan göndermeyi düşünüyorum detaylı bilgi için bkz. CuteMom
ben bayılıyorum ama almak kısmet olmadı daha...bene gönderebilirsin valla asmu çok hayra geçer
Tatlım bana da gelmedi daha en heyecanlı bekleyiş bizde
bana da gelmedi henüz ipekBaktım hediyelerinize.. hepsi birbirinden güzel.
Güle güle kullanın kızlar.
namısızlar renk vermiyorlarKimlerin size alacağı da belli değil mi?
bana da gelmedi henüz ipeküstelik 3 seçenekten hangisi gönderiyor onu bile bilmiyorum