- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimEfser cok zevkli secimler yapmissin kesene bereket...
don en çok saba bana lazım bekarız bizDul kadınım ben diye don yok bana
Çorap neyime yetmiyo
Size don koleksiyon dizeceğimdon en çok saba bana lazım bekarız biz
bana mı bana mıbenim hediyede yola çıkıyor teee çok uzaklara gidecek
yok kız sen yakınsın bana bu dahada uzağabana mı bana mı
Estafurullah yavrumHediyem beğenilmemiş sanırım inanin ki cok üzüldüm bende özenerek aldım.50 liranın altında kalmadım.bütçem ona yetti bende isterdiö daha iylerini almak ama sıkışık bir dönemim oldugu için bukadar yapabildim.
bana sare yada kedianası alacak.benim hediyede yola çıkıyor teee çok uzaklara gidecek
bana sare yada kedianası alacak.
senin gibi güzel bir hatundan alamayacağım
yakınmış hakikaten:):)seçenekler azaldı en azındanyok kız sen yakınsın bana bu dahada uzağa
Gelen kutusu artık bu aksam kahvenın yanına cıkolataları, tabaklarına cıpsını koyar bı fotolarsın dıyorum
katılmıyorum. joker ya bana yada fallen e alacak dedim.. fallene aldıbence sana alacak
goruyorsunkı senın tahmınlerınde hıııc tutmuyor hem
Çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindimEfser cok guzel secımlerın olmus bayıldımmm tek kelıme ıle
harıkasın
Benım hedıye konseptimde yılbası noel
Cok tatlılar
neyazıkki sende değilsin ama senin çıkmanı çok isterdimbana sare yada kedianası alacak.
senin gibi güzel bir hatundan alamayacağım
ay sen katılma bence sana alacakkatılmıyorum. joker ya bana yada fallen e alacak dedim.. fallene aldı
yaşlandım artık tek tespitlerde bulunamıyorum sadece
bende şimdi dönüp hediyelerine baktım.Hediyem beğenilmemiş sanırım inanin ki cok üzüldüm bende özenerek aldım.50 liranın altında kalmadım.bütçem ona yetti bende isterdiö daha iylerini almak ama sıkışık bir dönemim oldugu için bukadar yapabildim.
hiç sorun değil adresimi hemen vereyimneyazıkki sende değilsin ama senin çıkmanı çok isterdim
ifşa etmim kurbanını akıllı olay sen katılma bence sana alacak