Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Gelen kutusu artık bu aksam kahvenın yanına cıkolataları, tabaklarına cıpsını koyar bı fotolarsın dıyorum :KK70:

Hediyem beğenilmemiş sanırım inanin ki cok üzüldüm bende özenerek aldım.50 liranın altında kalmadım.bütçem ona yetti bende isterdiö daha iylerini almak ama sıkışık bir dönemim oldugu için bukadar yapabildim.
Estafurullah yavrum
ama ne bılım grupta gecen konusmalarda paket ıcerıgı bence hıy uymuyor ne bılım bır kadeh nerede , bu nerede, diz battaniyesi dedin ,gecelik dedin
fıyat olarak degıl.

ama soylede bısey var kendınde hafıf toplu bır bayansın sevcan 38 beden gıyıyor
ben mesela 36 'yım 34 gıyemem ya

Gelen kutusu artık bu aksam kahvenın yanına cıkolataları, tabaklarına cıpsını koyar bı fotolarsın dıyorum :KK70:

Kahve ve çikolatayı işyerinde bırakmayı düşündüm, burada günde 2 kez kahve içiyoruz biliyorsun :kk77:
Tabakları eve götüreceğim tabi ki, içine sağlıklı bişeyler koymam lazım ama kuru meyve gibi, sağlık sektöründeyiz malum :KK70:

Hediyem beğenilmemiş sanırım inanin ki cok üzüldüm bende özenerek aldım.50 liranın altında kalmadım.bütçem ona yetti bende isterdiö daha iylerini almak ama sıkışık bir dönemim oldugu için bukadar yapabildim.
bende şimdi dönüp hediyelerine baktım.
kıyafet almak biraz riskli.sende tunik almışsın. bilemedim model olarakmı beğenmedi. üstüne mi olmadı.
kesene bereket yinede :KK52:

X