Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
bende şimdi dönüp hediyelerine baktım.
kıyafet almak biraz riskli.sende tunik almışsın. bilemedim model olarakmı beğenmedi. üstüne mi olmadı.
kesene bereket yinede
kıyafet alındığında değişim kartı olursa risk azalır sanki.. gerçi şehirler arası gönderiyoruz ama mağaza olarak bilinen biyer olunca çok sorun çıkmaz bence.. Sarisekerannesi kesene bereket :)

bende cuteye hırka alırken çok karrsız kaldım ama lcw olduğu için değişim yapabilirdi.
riske girdim ama cuteyi aç çok kalıp olarak bildiğim için aldım.
olsun benimde hediyelerim istediğim gibi olmadı neden derseniz benım acemiliğime geldi
msiafirim bvardı kızım hastaydı ama 2.çekilişte daha mikemmel olucu :)))

2KediAnnesi
Sare Lavinya (bana alacak )
kanikey
CuteMom

kahve85 ==> efser
sevcan... ==> jooker
_asmunikal_
Sarisekerannesi ==> sevcan
Efser ==> gelenkutusu
KedidirKedii ==> tatlıbikız
tatlibikiz
AdAm_OLaCaK_KIZ

blue_ismyheart ==> sarıseker
FallenAngel ==> cute
GelenKutusu ==> kanikey
jooker ==> fallen

sare,2kedi,tatlıbikız üçünden biri o zaman ..hangisi acep
neyse görürüz elbet..
2kediannesi gönderemez zaten kısa zamanda..eşin çk üzüldüm,inşallah iyi olur kısa zamanda..motor kazası mı geçirdi acaba?iyileşsin de hediye gelmese de olur.ne yapalım kısmet derim ..

Fıyat olark zaten gecelik alsam 9,90 burda.gider alırdım ama tunık giymeyi severim fln tazmıs bende ona uygun aldım diz battanıyesi bulamadım kadehdede birsürü aksaklık oldu hatta kendi kadehlerimi bile kırdım o aksam bursaya gitmez dedim vazgectim daha az riskli ve tanıtımında belirttiği biley aldım.değişiö yapabilir ayrıca özellikle oturdugu yerde magzası var mi diye baktın.
bende şimdi dönüp hediyelerine baktım.
kıyafet almak biraz riskli.sende tunik almışsın. bilemedim model olarakmı beğenmedi. üstüne mi olmadı.
kesene bereket yinede
dediğim gibi tanıtımıda özellikle belirttiği şeyler di hep baktıklarım.değilim yapabilir

9,90 gecelik mi cidden şaşırdım valla..neresi orası ?ben de bakayım diye soruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…