iş yerindeyim güvenlikten telefon geldikçe heycanlanıyorum kargo geldimi diye :) yapmayın bunu bana bi çıtlatın yorumumun altına
yazsanda gorcekmı sankıhiç sorun değil adresimi hemen vereyim
ifşa etmim kurbanını akıllı ol
özel mesaj atarım etiketlerim. olmadı takıldığı bölüme gidip yazarımyazsanda gorcekmı sankı
az kişi kaldı ama benim de tahminim yok,benimki de çaktırmıyor hiç:)yapmayın bunu bana
kıyafet alındığında değişim kartı olursa risk azalır sanki.. gerçi şehirler arası gönderiyoruz ama mağaza olarak bilinen biyer olunca çok sorun çıkmaz bence..bende şimdi dönüp hediyelerine baktım.
kıyafet almak biraz riskli.sende tunik almışsın. bilemedim model olarakmı beğenmedi. üstüne mi olmadı.
kesene bereket yinede
bende cuteye hırka alırken çok karrsız kaldım ama lcw olduğu için değişim yapabilirdi.kıyafet alındığında değişim kartı olursa risk azalır sanki.. gerçi şehirler arası gönderiyoruz ama mağaza olarak bilinen biyer olunca çok sorun çıkmaz bence..Sarisekerannesi kesene bereket :)
bence sana kanikey alucuaz kişi kaldı ama benim de tahminim yok,benimki de çaktırmıyor hiç:)
valla ben değilim
Fıyat olark zaten gecelik alsam 9,90 burda.gider alırdım ama tunık giymeyi severim fln tazmıs bende ona uygun aldım diz battanıyesi bulamadım kadehdede birsürü aksaklık oldu hatta kendi kadehlerimi bile kırdım o aksam bursaya gitmez dedim vazgectim daha az riskli ve tanıtımında belirttiği biley aldım.değişiö yapabilir ayrıca özellikle oturdugu yerde magzası var mi diye baktın.Estafurullah yavrum
ama ne bılım grupta gecen konusmalarda paket ıcerıgı bence hıy uymuyor ne bılım bır kadeh nerede , bu nerede, diz battaniyesi dedin ,gecelik dedin
fıyat olarak degıl.
ama soylede bısey var kendınde hafıf toplu bır bayansın sevcan 38 beden gıyıyor
ben mesela 36 'yım 34 gıyemem ya
dediğim gibi tanıtımıda özellikle belirttiği şeyler di hep baktıklarım.değilim yapabilirbende şimdi dönüp hediyelerine baktım.
kıyafet almak biraz riskli.sende tunik almışsın. bilemedim model olarakmı beğenmedi. üstüne mi olmadı.
kesene bereket yinede
9,90 gecelik mi ciddenFıyat olark zaten gecelik alsam 9,90 burda.gider alırdım ama tunık giymeyi severim fln tazmıs bende ona uygun aldım diz battanıyesi bulamadım kadehdede birsürü aksaklık oldu hatta kendi kadehlerimi bile kırdım o aksam bursaya gitmez dedim vazgectim daha az riskli ve tanıtımında belirttiği biley aldım.değişiö yapabilir ayrıca özellikle oturdugu yerde magzası var mi diye baktın.
dediğim gibi tanıtımıda özellikle belirttiği şeyler di hep baktıklarım.değilim yapabilir