çok geçmiş olsun..bakılıyor çok az yükselme var kesede geriliyormuş
Sağol canım,çok geçmiş olsun..
Çarşamba canım,Gunaydin kizlar.
Sarecim bugun mungidiyosunuz...
Bu arada Hediyelerimi ekledim...
Anladım canımbakılıyor çok az yükselme var kesede geriliyormuş
inşallah güzel şeyler olucakcanım bişi yapmadık henüz, çarimab tekrar bakacaklar ilerleme yoksa sonlanıcak
İnşallahhinşallah güzel şeyler olucak
Umarım beğenmişsindir.kızına yolladiğim çikolatalar almanyadan geldi.aslında başka şeylerde istedim ama olmadı.Gunaydin kizlar.
Sarecim bugun mungidiyosunuz...
Bu arada Hediyelerimi ekledim...
canım sen sevcana yollamışsın ama bana mesaj atmışsın ben anlamadım neler oluyor :)Umarım beğenmişsindir.kızına yolladiğim çikolatalar almanyadan geldi.aslında başka şeylerde istedim ama olmadı.
Tesekkur ederim. Seker sanmistim onlari cikolata demek.Umarım beğenmişsindir.kızına yolladiğim çikolatalar almanyadan geldi.aslında başka şeylerde istedim ama olmadı.
bilmem bak bakalım bugün ne gelecek kimden gelecekAnam 2kediannesi dedikş bana senın kargon yola cıkıcak bugun.ere bugyn ben harıc iki kısı yolladı.bakakım kim ama sensin sankim
Ben iyiyim canım, sağlıksız bi gebelik ben alıştırdım kendimi. malesefgünaydın herkese..
sare merhaba ,hayırlısı olsun umarın sağlıklı gebeliktir ve devam eder.senin sağlığın nasıl?
çok üzüldüm sare.inşallah ilerde sağlklı mutlu bebeklerin olur,senin sağlığın iyi olsun da.Ben iyiyim canım, sağlıksız bi gebelik ben alıştırdım kendimi. malesef
Eve gelmiyceği için kargo haber vermez diye korkuyorum.arıycam ama hangi kargodan vermiş bilmediğim için beklıyorum:-(bilmem bak bakalım bugün ne gelecek kimden gelecek
bende hiç özenlı yapamadım kızın müsade etmedi maleaef sende kusuea bakmaBende kargomu hazirliyorum. Hediyelerimden iki tanesini paketleyememistim kargocu gelecek diye aceleden biraz ozensiz gibi duruyor kurbanimda cok ozur dilerim simdiden.
Evet çıkolata benim kız cok seviyor annem bir paket getirebilmiş gida getirmek yasak ya.afiyet olsun kuzuyaTesekkur ederim. Seker sanmistim onlari cikolata demek.
gelir gelir haber gelir yakın zamandaEve gelmiyceği için kargo haber vermez diye korkuyorum.arıycam ama hangi kargodan vermiş bilmediğim için beklıyorum:-(
bende hiç özenlı yapamadım kızın müsade etmedi maleaef sende kusuea bakma
Kız allah seni dur arıyım bari.nerden gelıcekyi derler onuda yaz bakıyımgelir gelir haber gelir yakın zamanday.içi kargo şubesi vermiştin zaten,oraya sor bakalım :)