- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
Sporcu sütyenleri kullansın her an günlük hayatta benim dik göğüslerimi bile daha dik dokularını en yukarı çıkarttı :)alakasız olacak ama fikri olan varmı,
teyzemin gögüsleri çoook büyük. göğüsler için de korse varmıtoparlayıcı var biliyorum da
amannn ben miyim oAma bence sana kim çıktıysa şanslı geliyor bana çünkü sen zevkli bir kadına benziyorsun yani asi seksi zevkli
Sporcu sütyenleri kullansın her an günlük hayatta benim dik göğüslerimi bile daha dik dokularını en yukarı çıkarttı :)
aslında onları takıyor.Sporcu sütyenleri kullansın her an günlük hayatta benim dik göğüslerimi bile daha dik dokularını en yukarı çıkarttı :)
Yaa neden böyle düşünüyorsunsana alanın da işi zor bence
Yani yaşları varsa zaten toparlanmaz da annemin çook büyük bende ona çekmemişimaslında onları takıyor.hiç kurtuluşu yok sanırım.
annemle teyzemin çok büyükbenimde herşeyim anneme çekmiş. çok şükür ğöğüslerim çekmedi
benım hakkımı yiyeni buldummmmmYani yaşları varsa zaten toparlanmaz da annemin çook büyük bende ona çekmemişimAnnem ameliyat oldu küçültürme bence keşke yaptırmasaydı izi falan ben sevmiyorum ama ikizim ben iki çocuk sömürdünüz göğüslerimi dizlerime getirdiniz tabi ameliyat olucam dedi gitti yattı geldi
öyle istiyosun yaniBana jooker alcak bence de o yüzden öyle dedim
Ben sevcanla sana güvenemiyorum.Evelynn
@Sare Lavinya
@kahve85
Y yesil_zeytin_
@Sarisekerannesi
KedidirKedii
AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart
FallenAngel
@GelenKutusu
gadjo dilo
Evet benım kurbanım oldugunu düşünenleri bi göreyim?
Yani yaşları varsa zaten toparlanmaz da annemin çook büyük bende ona çekmemişimAnnem ameliyat oldu küçültürme bence keşke yaptırmasaydı izi falan ben sevmiyorum ama ikizim ben iki çocuk sömürdünüz göğüslerimi dizlerime getirdiniz tabi ameliyat olucam dedi gitti yattı geldi
bana mıBende yolladım bugun paketimi pazartesi teslimmiş.
Küçük gösteren sütyenler var boyner penti falan bakabilirsin aslında .annemi geçtim hadi çoluk çocuk doğurdu.
teyzem bekar evlenmedi. şuan 35 yaşında falan. incecik beli ve totosu var.
altı S iken üstü XL falan olunca çok kötü oluyor
dedim alayım birşey sevinir.bide hasta mutlu olurdu
geçmiş olsun annene:) sen ikizmisin.oda kız mı
Niye öyle bi izlenim verdim acaba.
PislikLa içime öyle doğuyor
o zaman bana sen yolluyosunNiye öyle bi izlenim verdim acaba.herkes pek bi emin ben olduğumdan. Sen, Adam olacak kız fallen sarışeker annesi dördünüze de ben yolluyorum.
Çaktırma beeePislik