Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
2014 hedıyelerınede baktımda guzellerdı onlar varya :KK70:
cevap gelmezse ogleden sonra 3 te cek gıtsın ya catlıyalım mı burada

Aa acımasız kadın :KK70:

ama ben çok merak ettim diğerlerinin tanıtım yazısını :cool::cool: niden bende okuyamıyorum niden.
kopyasını da bana gönderin artık :KK70::KK70:

Ya diğer topik herkese acık yapmış tanıtımları ama ben bilemedim belki herkesin görmesini istemediği şeyler yazılır işte iç çamaşırı konusunda falan dedim. Gizli olsun dedim. Öyle dedim. Kötü mü dedim :KK70:

Ya diğer topik herkese acık yapmış tanıtımları ama ben bilemedim belki herkesin görmesini istemediği şeyler yazılır işte iç çamaşırı konusunda falan dedim. Gizli olsun dedim. Öyle dedim. Kötü mü dedim :KK70:
iyi dedin iyi hepten deşifre olcaz beya :KK70:

yok yok iyi oldu. kimse kimsenin ne olduğunu bilmediği için ip uçlarından bulmamız daha zorlaşır :KK70:
ama sadece ikimize göndersinler :KK70:

bılmem kı sen mesela bana sasırdın bak gordunmu ne hayal ettın ne buldun :KK70:
ne buldun ? :KK70:

iyi dedin iyi hepten deşifre olcaz beya :KK70:

yok yok iyi oldu. kimse kimsenin ne olduğunu bilmediği için ip uçlarından bulmamız daha zorlaşır :KK70:
ama sadece ikimize göndersinler :KK70:

Tamam o zaman sorun yok :KK48:

bılmem kı sen mesela bana sasırdın bak gordunmu ne hayal ettın ne buldun :KK70:
ne buldun ? :KK70:

Ya ben seni konularından biliyorum gözümde canlanıyordun zaten o yuzden pek şaşırmadım oje hariç :KK48:

X