Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AdAm_OLaCaK_KIZ hislerim senin bana alacağını söylüyor
Yok canım ben değilim, cidden
benimki geç gidebilir malesefbana kim aldı acaba :) :) nezaman gelicek bi tiyo verse..
yaaaaa :)benimki geç gidebilir malesef
ee son ne olacakBen dün gönderdim ama kaç güne gelir bilmem bir de kutuyu açmışlar güvenlik tedbiri diye, pttnin genel uygulaması mı batmana mı özel bilemedim sinir oldum
ne aldın bana :)benimki geç gidebilir malesef
taytne aldın bana :)
Ben dün gönderdim ama kaç güne gelir bilmem bir de kutuyu açmışlar güvenlik tedbiri diye, pttnin genel uygulaması mı batmana mı özel bilemedim sinir oldum
bana kim aldı acaba :) :) nezaman gelicek bi tiyo verse..
PTT kutunun içini görmeden almıyor
O yüzden ben kutusu açık götürüyorum hep, onlar kontrol ettikten sonra bantlıyorum.
Ankara da böyle.
harikasın süper şuan üstümdede tayt var ..zira bu tombalaklıkla başka bişey olmuyor totoya :)
tam totona laik ozamanharikasın süper şuan üstümdede tayt var ..zira bu tombalaklıkla başka bişey olmuyor totoya :)
tamam sende al :)İtiraf ediyorum, ben aldım
toto aldı başını gidiyor doğumdan sonra canan karatay diyetiyle sahalara geri dönücemtam totona laik ozaman
harikasın süper şuan üstümdede tayt var ..zira bu tombalaklıkla başka bişey olmuyor totoya :)
Ne oldu momBen depresyondayım kızlar hakketen rezıl bı gun gecırıyorum
Burada yani İzmir dede böyle ben kutuları bantlamadığım için alış verişi yaptım Ptt ye uğradım gösterdim içindekileri paketi verdi koydum tartı ölçü biçti adres vs hop bittiPTT kutunun içini görmeden almıyor
O yüzden ben kutusu açık götürüyorum hep, onlar kontrol ettikten sonra bantlıyorum.
Ankara da böyle.