- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar olsun herkese Alah işinizi gücünüzü rast getirsin hayırlı cumalar ..üffffff her yerrrr toz duman olmuşşş
camları açtım topiği havalandırdım
KedidirKedii koşudan gelir şimdi
duşu hazır spa sını hazırladım.
çayı koyayım ben...
sonrada kahvaltı hazırlamaya gidiyorum
Dimi dimiiAaaayy tam abla gibi yaptin simdi.....
Gunaydiiiinnnn....
Hayirli cumalarrrrrr....
ben hep böyleyim ya :)ooohh maşallah sabah sabah bu ne enerji :)
ben neyinimmmmmmmmmmmmmmGünaydınlar olsun herkese Alah işinizi gücünüzü rast getirsin hayırlı cumalar ..
Ay keşke bir ablam olsaydı da böyle şeyleri tada bilseydim, düşüncen bile çok hoş
Duşuma girdim dinlendim azcık kahvaltı vaktiiiiiii
Dimi dimii
Hayırlı cumalar canımm
Aboowww öyle canım çektiki yeminle dur bikinimi giyip geliyorum yok yok yada direk giyinmede geliyorum
Günaydın kızlar
Maşallah neşeniz yerinde
Günaydınlar olsun herkese Alah işinizi gücünüzü rast getirsin hayırlı cumalar ..
Ay keşke bir ablam olsaydı da böyle şeyleri tada bilseydim, düşüncen bile çok hoş
Duşuma girdim dinlendim azcık kahvaltı vaktiiiiiii
Dimi dimii
Hayırlı cumalar canımm
Dün birilerinin gecesi çok güzel geçtiyse zaar Yani iyi uyumuş keyfi yerindeGünaydın kızlar
Maşallah neşeniz yerinde
atla hemen bugun değişiklik olsun bacımAboowww öyle canım çektiki yeminle dur bikinimi giyip geliyorum yok yok yada direk giyinmede geliyorum
çok güzelmiş 3yatak varmış biri bana
kız üçer üçer alıcım sizi sıpaya :)benim de belim ağrıyo bugün tadım yok hiç.ben de istiyorum spa mıpa ne varsa :):)
Süper vallahi bana sen lazım Benim içim kurumuş yaa enerjim spora hayata karşı bir enerjim %50 düşmüş resmen yeniden canlandım yazılarınla realde görüşsek vuhuuu bilemiyorumatla hemen bugun değişiklik olsun bacım
klasik şeylerden sıkılıyor dedim nasıl ama
valla ben 40 yaşındayım ama beni sen tutamazsın ben aslan burcuyumSüper vallahi bana sen lazım Benim içim kurumuş yaa enerjim spora hayata karşı bir enerjim %50 düşmüş resmen yeniden canlandım yazılarınla realde görüşsek vuhuuu bilemiyorum
Bende yay burcuyum Aslaaann Senin çok ateşli olduğun bes belli ya 40 yaşında mısın ? Hey maşAllahvalla ben 40 yaşındayım ama beni sen tutamazsın ben aslan burcuyum
çok enerjik biriyim.
benım için genelde bir avuş ateş derler .)
ruhum crazy :))))
heeeee vallah gurbannn abla değilde aslında anan yaşındayımBende yay burcuyum Aslaaann Senin çok ateşli olduğun bes belli ya 40 yaşında mısın ? Hey maşAllah
Belki annem yaşındasınız ama hayat sizi yıpratmasın inşAllah çok güzel enerjin hayat bakışın var evladınla eşinle çok mutlu olun en içten dileklerimheeeee vallah gurbannn abla değilde aslında anan yaşındayım
bana anne de çocuğum :)
ateşli değilimde çılgınımmmmmmmm
tek kelimeBelki annem yaşındasınız ama hayat sizi yıpratmasın inşAllah çok güzel enerjin hayat bakışın var evladınla eşinle çok mutlu olun en içten dileklerim