- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
siz gönderdiniz mi?Bana hediye alanı merak ediyorum hata meraktan çıldırıyorum çıksın ortaya ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz gönderdiniz mi?Bana hediye alanı merak ediyorum hata meraktan çıldırıyorum çıksın ortaya ya
Onu burda söylemiyeyim ama bir erkek adı var sadece içinde nota çıkmadıhangi şehirden gelmiş kargo
PTT kargo mu?Onu burda söylemiyeyim ama bir erkek adı var sadece içinde nota çıkmadı
Yok inşallah bu hafta içi gönderecem hediyeyi alınca bu süreyi kısaltmak istiyorumsiz gönderdiniz mi?
Efser CuteMom güle güle kullanın hediyelerinizi. Yine güzel hediyeler. Ne şanslı topik.
Y yesil_zeytin_ yollamadım ama artık yolladım yollamadım demeyeceğim ben ne zaman yollayacağım belli olmasın. Bi ara yollayacağım. Hahah :d ama şunu söyleyim. Gece 2 saat paket yaptım. Eğer kargocu açalım derse düşüp bayılırım.
O kadar istifli kapalı Bi paket ki gerçekten şaka maka açalım derlerse kafa göz dalıciiim.
Yok istanbul değil aras kargoPTT kargo mu?
Sarışeker annesi olabilir
İstanbul mu
kızlar Sare Lavinya haberi olan yok mu? kk dan mesaj yazdım ama cvb vgelmedi.
bugün çıkacaktı hastaneden durumu nasıl acaba
bu hafta içi bittiYok inşallah bu hafta içi gönderecem hediyeyi alınca bu süre kısaltmak istiyorum
çok sevindim. sağol ablaZaten çıkmıştı
Dün kocişiyle sinemaya gideceklerdi
en iyisi sen koy resimleriCuteMom egeye sadece don almadım :)
Bu hafta içi bugün son gün.Yok inşallah bu hafta içi gönderecem hediyeyi alınca bu süre kısaltmak istiyorum
Hadi ya 15 ne kadar diye biliyorum çok utandımbu hafta içi bitti
Efser CuteMom güle güle kullanın hediyelerinizi. Yine güzel hediyeler. Ne şanslı topik.
Y yesil_zeytin_ yollamadım ama artık yolladım yollamadım demeyeceğim ben ne zaman yollayacağım belli olmasın. Bi ara yollayacağım. Hahah :d ama şunu söyleyim. Gece 2 saat paket yaptım. Eğer kargocu açalım derse düşüp bayılırım.
O kadar istifli kapalı Bi paket ki gerçekten şaka maka açalım derlerse kafa göz dalıciiim.
en iyisi sen koy resimleri
evet ayın 15. doğru biliyorsun ben sadece bu hafta içi bitti dedimHadi ya 15 ne kadar diye biliyorum çok utandım
Çok utandımBu hafta içi bugün son gün.
Önümüzdeki hafta içiyse salı son gün.
Sana hediyeni kimin aldığını çok merak ettim ben de. :)
Benim bugün halletmem lazımevet ayın 15. doğru biliyorsun ben sadece bu hafta içi bitti dedim
mümkünse deneyerek ana oğul üstlerinde koysunlarcanım benım çok sevdiğin birisi demekki değer veriyorsun ne güzel
yok kendisi koysun tatlım özellikle donu