Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Buna benzer benim de var çok güzel iki tane ama birinin ipini bile koparmamışım eşine bağlı Ya yazık oluyor böyle gitmeyecek olana boşuna yapılmasın. Bi de benim evim küçük boşuna dolabımda yer kaplıyor. Eşarplar lifler. Yazık valla.
Tulbentleri saciniza bant yapin guzel oluyor evde.
Ben disarsa sal takiyorum evde hic bisey takmiyorum tesetturlude olsan eskimiyor ya. Cok gereksiz...

Buna benzer benim de var çok güzel iki tane ama birinin ipini bile koparmamışım :KK70: eşine bağlı Ya yazık oluyor böyle giymeyecek olana boşuna yapılmasın. Bi de benim evim küçük boşuna dolabımda yer kaplıyor. Eşarplar lifler. Yazık valla.
jooooker canımsın
bu saat oldu hala pıjemaylansın

asmun ınstagramdan neden sıldın glum sen ne esrarengız bırısın yaw :KK70::confused:
ya ben bi sıkıntı yaşadım. instagramı wp ondan sildim.
hep öyle denk geldi dımı:KK70: fotom yok:KK70: koydum kaldırdım :KK70: şimdi instagram yok:KK70:
wp kurdum. istersen taciz edebilirsin:KK70: çok memnun olurum. eşine de şirkete gelen kargocu kız dersin:KK70:

ya ben bi sıkıntı yaşadım. instagramı wp ondan sildim.
hep öyle denk geldi dımı:KK70: fotom yok:KK70: koydum kaldırdım :KK70: şimdi instagram yok:KK70:
wp kurdum. istersen taciz edebilirsin:KK70: çok memnun olurum. eşine de şirkete gelen kargocu kız dersin:KK70:
aynen ne oluyo
yok saka bı yana bızle alakalı fılanmı

bende tek kalıyorum. 5 ay önce taşındım. o nasıl bir eşyadır bende şok oldum. birsürü attım. artık fazla tutmuyorumda almaya gayret ediyorum.
düşün artık okumak için bile kitap almıyorum. çok zor oluyor..
ay ben patik çok severim. yengeme geçen yaptırdım hatta 15 TL. kurbanımada yaptırcaktım.sevmez diye patik vazgeçtim :KK70: böyle yengemin yaptıkları.

Bu güzelmiş gerçekten.
Ev kadını olsaydım, ev gezmelerine gitseydim, her kıyafetime ayrı renk alırdım valla.

Boşandıktan sonra zaten misafirliğe gitme olayım tamamen bitti. Ankara'da da benden başka akraba yok. En fazla çocukların arkadaşlarının doğumgününe gidiyorum, orada da ev ayakkabısı giyiyorum.

Ama ayrın öbür gün evlenirsem ve müstakbel eşimin akrabaları yerde oturma kültürüne sahiplerse o zaman ayakkabı giyemeyeceğim için bunlardan alırım renk renk.

Nasıl hayal ama benimki di mi :KK70:

X