- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Tulbentleri saciniza bant yapin guzel oluyor evde.Buna benzer benim de var çok güzel iki tane ama birinin ipini bile koparmamışım eşine bağlı Ya yazık oluyor böyle gitmeyecek olana boşuna yapılmasın. Bi de benim evim küçük boşuna dolabımda yer kaplıyor. Eşarplar lifler. Yazık valla.
Yengen nerde oturuyor.
Bi iki eşarp etnik desenli onları öyle şal yaparım diye indirdim de yine de oyalı oyalı zor.Tulbentleri saciniza bant yapin guzel oluyor evde.
Ben disarsa sal takiyorum evde hic bisey takmiyorum tesetturlude olsan eskimiyor ya. Cok gereksiz...
izmit merkez akıllı olsun herkesYengen nerde oturuyor.
jooooker canımsınBuna benzer benim de var çok güzel iki tane ama birinin ipini bile koparmamışımeşine bağlı Ya yazık oluyor böyle giymeyecek olana boşuna yapılmasın. Bi de benim evim küçük boşuna dolabımda yer kaplıyor. Eşarplar lifler. Yazık valla.
ya ben bi sıkıntı yaşadım. instagramı wp ondan sildim.asmun ınstagramdan neden sıldın glum sen ne esrarengız bırısın yaw
aynen ne oluyoya ben bi sıkıntı yaşadım. instagramı wp ondan sildim.
hep öyle denk geldi dımıfotom yok koydum kaldırdım şimdi instagram yok
wp kurdum. istersen taciz edebilirsinçok memnun olurum. eşine de şirkete gelen kargocu kız dersin
yok ya. isyankar_47 modundayım biraz ondan. dünde duygusal bişi yazmıştım görmedin miaynen ne oluyo
yok saka bı yana bızle alakalı fılanmı
bilmiyom galıba gormemıs olabılırımyok ya. isyankar_47 modundayım biraz ondan. dünde duygusal bişi yazmıştım görmedin mi
bende tek kalıyorum. 5 ay önce taşındım. o nasıl bir eşyadır bende şok oldum. birsürü attım. artık fazla tutmuyorumda almaya gayret ediyorum.
düşün artık okumak için bile kitap almıyorum. çok zor oluyor..
ay ben patik çok severim. yengeme geçen yaptırdım hatta 15 TL. kurbanımada yaptırcaktım.sevmez diye patik vazgeçtimböyle yengemin yaptıkları.
hahahaahahah benım dbimde elden alayımmıay kargom şekerpınarda. yarın gelecek inşallah ya
Ben evde pantolon giymem. Paso pijama.jooooker canımsın
bu saat oldu hala pıjemaylansın
Sana dar çünkü kendime ve kurbanına göre aldım