Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

bende tek kalıyorum. 5 ay önce taşındım. o nasıl bir eşyadır bende şok oldum. birsürü attım. artık fazla tutmuyorumda almaya gayret ediyorum.
düşün artık okumak için bile kitap almıyorum. çok zor oluyor..
ay ben patik çok severim. yengeme geçen yaptırdım hatta 15 TL. kurbanımada yaptırcaktım.sevmez diye patik vazgeçtim böyle yengemin yaptıkları.

Eklentiler

• orgu-babet-2.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 37
Anacım dedımkı ben evlenıp ayrıldım ne ceyızı dedım
olurmu dedı tuttu bı daha ceyız duzdu
bır tanesını bıle kullanamadım 154454561 tane patık 41548544 basortu
4154546 kenarı oyalı havlu( ıtıraf edeyım kullanıyorum) var kaynanamda cok verdı
kenarı oyalı yorganlar ama hıc b ırını kullanmıyorum
o degılde 2 tane battanye almıstım evlenme uzerı onları cocuklarımın ceyızıne bıraktım
e benıde annem buyuttu ne yapcam

aa cok guzelmıs asmuncum
bızede yapmazmı ya parayla bayıldım
B Birkadinvebiranne suna baksana bize yakısır varya bunlar

tesettürlü olmayanların çeyizine okadar türbenti saçma buluyorum. tamam 10tane falan tut evinde, misafirin gelirsin verirsin. ama oakdara ne gerek var
geçen kuzenimin ceyizlerini toparladılar. 200 lif patik türbent.. ne gerek var anlamıyorum

ay bılmıyorum gercekten asmun
namaz kılmak ıcın bıle kullanılsa omrun boyunca 50 tane kullanırsın
herhalde cocukların ceyızıne koyucaz ben oyle anladım

Dantelli havlu bende de var ama kullanıyorum onları
Eskiden çamaşırlar elde yıkanıyormuş, sorun oluyordur belki ama şimdi yıka kurusun, yeniden kullan, çok pratik herşey, 100 taneye gerek yok gerçekten.

Benim yatağıma kullandığım 2 nevresim takımı kaldı, birini yıkayıp diğerini seriyorum. Hatta bazen birini yıkayıp kurutma makinesinde kurutup yine onu geçiriyorum. Diğer nevresim takımlarını hep verdim, evde kalabalıktan kurtuldum.

benımde cok fazla esyam yok
evlendıkten sonra aldıkca cogaldı
evlencez dıye 6 ayda ceyız duzmeye calıstık mutfaktan ıgnesınden bılmem nesıne kadar
4 tane nevresımım var
egenınde 3 tane kendıme degılde ege ıcın hıc gozum doymuyor
acım galıba
ama tenha yanı evım
orada esya burada yıgıntı yok evde

benimde annem 4tane tek kişilik yorgan verecekmiş nevresimlerinide kendi yaptı. dikiş vs var diye

Digeri cok guzelmis evet asmun.. ben giyebilseysim alirdim inanki.
Evim benim yerden isitma cogu zaman corap bile giymiyorum. Gezmeye giderkende var.
olur mu öyle şey canın sağolsun.
hem kv komşusu bu patikleri gördüyse şimdi. sonra senin ayağında da görürse şüphelenebilir

Buna benzer benim de var çok güzel iki tane ama birinin ipini bile koparmamışım eşine bağlı Ya yazık oluyor böyle giymeyecek olana boşuna yapılmasın. Bi de benim evim küçük boşuna dolabımda yer kaplıyor. Eşarplar lifler. Yazık valla.

Eklentiler

• image.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 49
ip olan da yapıyor. güzel duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…