- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
Merhabalar güzeller güzeli anneMerhaba yavrukuslar
ama olmaz ki böylesaksımıyız ayol
Merhabalar güzeller güzeli anneSporumu yaptım duşa gireyim geliyorum
Hişştt naber kuzuuuSıkıldın mı
Yaptık hediyeleri bile aldık gönderdikÇekiliş yaptınız mı bende katılmak isterdim
Çekiliş bitti mi kardeşlikŞöööyle aklıma gelenlerden bir etiket yapayım. Katılmak isterseniz beklerim kuzular.
@Feraceli @bibibella @themis1990 @deadline @Sare Lavinya
annem gıbı hamıle hamılle direksyındasıngünaydın kızlar :) bende hediyemi aldım haftasonu umarım beğenir:) ben çok beğenerek aldım. bugün kargo yapıcaktım unutmuşum evde :)
ya bide hafta sonu direksiyon dersim vardı ilk defa. cumartesi 1 st sabah bomboş yolda sürdüm. pazar günü öğlen nasıl kalabalık trafiğe soktu hoca. neyime güvendi bilmiyorum. biraz gittim işıklarda dönerken ani fren yaptım arkadaki bana çarptı tabi. resmen şoka girdim. sonra 2.5 st trafikte kullandım bi sorun yoktu ama hocayı beğenmedim çok panikletiyor beni.
eve gittim ağla ağla bi hal oldum. hayatımda ilk defa arabaya sürdüm yani sen beni rahatlatsana biraz dimi. neyse böyle işte kızlar gözlerim hala şiş :)
amann gelın bana kızlar 5 sendır kullanıyorum çok şükür kazasız belaszı..tatlım çok geçmiş olsun kıyamam sana yaaa
dikkat et lütfen aman deyim.
bende şöförlükte sıfırım
(((
kocam araba aldı suremedim sattık :)(
hiç heveslenmöiyorum
izmire giderken yolda verdi
otomatik zaten
180 basdım ama bacaklarım tutmuo
alırsın canım daha önce gırmısmıydın sınava?ben ıkısınıde bır defada gectım babam uzun yol şöförü ve ben sürücü kursuna bıle arabayla gıdıyordum(örnek almayın)..gerçekten mi ee ehliyeti nasıl aldın:) yani ben bi ehliyet alsam tabi atmıcam kendimi hemen trafiğe sokak aralarında takılıp pişicem önce ama bi alabilsem :)
Vatsap grubunuz mu varGunaydinnn ...
Fallencim nasilsin...
Ben yogunum bu aralar. Sinav var hafta sonu
Sen neden whatsapta yoksun. Pc den acip katilsana sende.o
pc den açılıyormu.Gunaydinnn ...
Fallencim nasilsin...
Ben yogunum bu aralar. Sinav var hafta sonu
Sen neden whatsapta yoksun. Pc den acip katilsana sende.o
we.whatsapp gireceksin canımpc den açılıyormu.
edit:gerçi benim açılmaz. snırlı internet:)
evet sen yokmuydun oradakıVatsap grubunuz mu var
ben telefondan giriyordum. bir sıkıntı çıktı whatsapı kaldırdım.evet sen yokmuydun oradakı
Nıyekı kız hayırdır nasıl bır sıkıntıben telefondan giriyordum. bir sıkıntı çıktı whatsapı kaldırdım.
şuan whatsapsızım