- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Aciliyor ever. Whatsapweb. Dene belki olurpc den açılıyormu.
edit:gerçi benim açılmaz. snırlı internet:)
Gunaydinnn ...
Fallencim nasilsin...
Ben yogunum bu aralar. Sinav var hafta sonu
Sen neden whatsapta yoksun. Pc den acip katilsana sende.o
Ayy bende cok korkardim boyle bir durumda.kahve85 şimdi alıntı yapılınca okudum geçmiş olsun .neyse ki küçük bir kaza olmuş,Allah esirgesin.azimle devam et bence,araba kullanmak inanılmaz keyifli
ama tam konusu denk geldi,dün magandanın biri resmen yolumu kesti,ben şoka girdim..önüme kırdı,el frenini çekip çıktı arabadan,ben de yolun ortasında kaldım.(arayoldan karşıya geçiyordum kaldım öyle)yol senin yürüsene falan mal gibi bağırıyor,diyorum çekilsene yolun ortasındayım..araba gelse vurup geçer yani bana..algılayamadım durumu bir an.sonra bastı gitti.bildiğim tüm küfürleri saydım arkasından.plakasını da tama alamamışım.o an şok olunca ..ama öğrendim şimdi.emniyetin aplikasyonu var ,indirdim i,online anında rsim çekip şikayet atabiliyosun.
Ammaannn korkmayin kiz bu kadar...oooo ben sürekli vhat shapta online olsam benım herif beni keser :)
Ammaannn korkmayin kiz bu kadar...
Ben nasil kuruldugunu bile bilmiyorum canim.ama lineden grup kurarsanız hiç çıkmam
onda gezinme saati yok çünki hadi kurun line grup hadi nooooolurrrr
ben önce anlamadım,önüme kırdı ama sola dönecek sandım.inince arabadan şok oldum,,çok çabuk oldu bitti,eve gidince sinirlerim boşaldı..Ayy bende cok korkardim boyle bir durumda.
Ne pislik insanlar var... bi kerede benim onumde bir adam inmisti beni dovmek icin beysrki centilmenmis bakti kadinim bindi gitti... ben tabi arkadindan yemedi dimi gelsene falan bagirdim.
BEnce en iyisi levye..ben önce anlamadım,önüme kırdı ama sola dönecek sandım.inince arabadan şok oldum,,çok çabuk oldu bitti,eve gidince sinirlerim boşaldı..
benim de yanımda bir araba durmuş,içindeki adam bana bakıyodu,sanırım uzasa konu o da inecekti..
seninki iyiymiş,kadın olunca bimnip gitmiş,sanırım benimki tam tersi kadın olduğum için öyle cesur davrandı ,arabada bi baseball sopası da ben mi bulundursam acaba
Hayatim ben iki tarafada cok yazamiyorum. Su siralar hatta burda bile fazla kaldim.Hem siz neden buradan konuşmuyorsunuzda vhat shap takılıyorsunuz ?
Aaa canim benim cok gecmis olsun.canım ben 2 gündür çok hastayım
işe çok zor geldim
ama bugun az daha iyiyim
sen nasılsın tatlımmmm
grip faranjit özksüğrük mahvoldumm yaaaa çok saol canımcımAaa canim benim cok gecmis olsun.
Gripmi oldun. Izin alsaydinya.
çok saol hay allah ya valla çok dikkatli olmak lazım canım. bende aslında yazın katıldım kursa bu güne kaldı sınav.. sıkıştı çok dersler ee önceden de terübem yok :) balakım sağ salim atlatıcam inşallah...bu arada neden böyle bir şey yaptığını bile anlamadım,akan trafik falan bile değildi.geçen arabayı bekledim ben de geçtim..yol senin diyor halbuki öyle bile değil..sanırım hap map b,şeyler kullanıyodu ,normal insanın yapacağı işler değil çünkü.allahtan yalnızdım oğlum veya eşim yoktu,
eşime anlatınca böyle durumlarda vur geç diyor.yok artık dedim..tabi diyor..önüne mi kırdı vur diyor :):)
geçmiş olsun :)grip faranjit özksüğrük mahvoldumm yaaaa çok saol canımcım