- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
hiç sorma
gebeliğiyle ilgili bir sıkıntı vardı. ama şuan iyi. cuma ya kadar hastanede kalacak.günaydın herkese..
hayırdır sareye ne oldu neden hastanede yatacak?
hadi ya üzüldüm ,inşallah sağlıkla çıkar hastaneden.gebeliğiyle ilgili bir sıkıntı vardı. ama şuan iyi. cuma ya kadar hastanede kalacak.
kızlar birşey soracağım size;kargo için alıcı kişinin kimlik nosunu istediler mi? ben daha önce gönderdiğimde istemişlerdi de?
inşallah öyle olur.ben geçenlerde y.içi kargoya verirken istediler de ondan sordum..neyse bakıcaz artık:) bugün öğlen donu da alıp,kargoya vericen inşallah :):)Ben daha önce bi yollamıştım istemediler
inşallah öyle olur.ben geçenlerde y.içi kargoya verirken istediler de ondan sordum..neyse bakıcaz artık:) bugün öğlen donu da alıp,kargoya vericen inşallah :):)
bu arada sare nin ne sıkıntısı var,bebekle ilgili birşey mi? hastanede yatınca şaşırdım da..ben de epey düğşük tehlikeli bir gebelik geçirmiştim de..
Canım şimdi gördüm ptt kargo ile gönderdim@kedidirkedi hangi kargoya verdin kız
Bence deeeherkes kargoya verincemi açıklıycaz
hedayeler gelincemi paylaşcaz aetık kim kime çıktı
açıklasakmı ya
Benden istenmedimkızlar birşey soracağım size;kargo için alıcı kişinin kimlik nosunu istediler mi? ben daha önce gönderdiğimde istemişlerdi de?
ücret ne kadar ödediniz acabaCanım şimdi gördüm ptt kargo ile gönderdim
7 tl ödedimücret ne kadar ödediniz acaba