Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yıl da eş dost akrabalarınızı unutmayın.nostaljik bir hediye ile onları sevindirin.EN UCUZ YILBAŞI HEDİYE FİKRİ için bloğuma davetlisiniz:
http://kendinyapaleaf.kadinlarkulubu.com.tr/2015/12/yaknlarnza-en-guzel-ve-ucuz-ylbas.html?m=1
ayyyy aşk olsun canım yaaaGeçmiş olsun fallen
Line a girince kızmıyomu kocan kız ha line ha whatsapp
Telefon numaramı vermek istemiyom desene sen suna
,öyle şeylerden korkarım ben..başını belaya sokar insanın..ne manyaklar var trafikte yakınen görmüş oldum..bu adam bana değil de eşime denk gelmiş olsaydı,garanti eşim arabayı üstüne sürüp vurmuştu adama.ve kavga çıakrdı..karşındaki ormal değil ki,adam kim bilir ne çıkarır arabadan.Allah korusun..BEnce en iyisi levye..
Bizde de bi tane bicak var kocaman... av bicagimidir nedir. Esim onu neden orda tutuyo anlamis degilim. Ben onu tutup gosteremem bile....
Allah trafikte bile centilmenini versin bacim....
Ilk zamanlarda ben de bakanlara el kol yapardim ayimi oynuyo onune bak falan derdim. Ablam sen bigun dayak yersin de hayirlisi demisti...
Meger acemiyim ya bagirta bagirta suruyorum ondan bakiyolarmis.
Simdi bakan eden yok.
Bende taciz ediyolar saniyorum... dunya guzelligim var da sanki.
Arabada kulustur... ne tribine giriyosam..
inşallah alırsın ehliyetini bir an önce..çocuklar olunca hele ehliyet şart.başkasına bağımlı olmadan her işini hallediyor insan.çok saol hay allah ya valla çok dikkatli olmak lazım canım. bende aslında yazın katıldım kursa bu güne kaldı sınav.. sıkıştı çok dersler ee önceden de terübem yok :) balakım sağ salim atlatıcam inşallah...
ayyyy aşk olsun canım yaaa
linede saat yokki
vhat shapta var
telim herkeste var kız
sanada özelden yazayım böyle yazamana çok üzüldüm şimdi
canım dğn bir ateş geniz akıntısıfallen geçmiş olsun daha iyi misin ?bu ara herkes hasta zaten..
evet sen yokmuydun oradakı
bu gidişle bendesilicem :))) hatta tel kullanmasam ne güzel olurYoo grupta ben yokum doğrusu vatsapı bende sildim arada açıyorum bakıyorum ama
AFİYET OLSUN CANIMBende erkek arkadaşımla koşuya gittim geldim çayımı içeceğimm
Teşekkür ederiiimmAFİYET OLSUN CANIM
Teşekkür ederiiimm
Ya bence artık kim kime çıktı söylensiiinn
vhat shaptan kaynatmışlardır artık :))))
Yok valla ben söylemedim, katilimden de haberim yokvhat shaptan kaynatmışlardır artık :))))
iyiyim canım sağol.işlerim yoğun bu ara ,çok takılamadım o yüzden..hediyelerimi tamamladım.kargoya veriyorum bugün öğlen:):)henüz alan yok değil mi hediyesini??canım dğn bir ateş geniz akıntısı
çok fenaydım şükürler olsun bugun daha iyiym canımmmmm
sen nasılsın
valla alan yok sanırımm tatlım dahaiyiyim canım sağol.işlerim yoğun bu ara ,çok takılamadım o yüzden..hediyelerimi tamamladım.kargoya veriyorum bugün öğlen:):)henüz alan yok değil mi hediyesini??