- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
Araba deme bana çikdiricam.arabamız 2 senelik yeni aldık daha eşim taktı mercedes alıcaz.yok istemiyorum sokaktakı arabaya vermem ı kadar oara yok alıcam.bugun arabayı aldı gitti umarım satıp yenisini alıp gelmiyordur.akkım hep onda valla.
İstemem param mi cok atmam sokaga ben para.versin o oaratı bana ev alıyım arsa alıyım altın alıyım.E mercedes alıyomuş adam daha ne istiyosun
aynennnnnnnn benimkide takmış mercedese canı yaaaaaAraba deme bana çikdiricam.arabamız 2 senelik yeni aldık daha eşim taktı mercedes alıcaz.yok istemiyorum sokaktakı arabaya vermem ı kadar oara yok alıcam.bugun arabayı aldı gitti umarım satıp yenisini alıp gelmiyordur.akkım hep onda valla.
bizim 6 ay olmadı yaaaaabenım düldülüm resımdekı cokta severım daha fazlada vermem arabaya para bukadar.
Kırmızı da pek güzelmiş maşallahbenım düldülüm resımdekı cokta severım daha fazlada vermem arabaya para bukadar.
asla aldırmam hatta alırsa kıyamet kopar gerı gıder.ben o kadar verıcek olduktan sonra.jeep istiyorum o mal yıldıza vermem o kadar parayı...ama ınan gözüm yok...insallah almazzzzbizim 6 ay olmadı yaaaaa
şimdi takmış vito alacam dio
cok sağol kızım 2 yasındayken aldık o sectı rengını.yoksa esım almazdı..zaten haftanın 5 günü bende 2 günü eşimde oda verırsemKırmızı da pek güzelmiş maşallah
asla aldırmam hatta alırsa kıyamet kopar gerı gıder.ben o kadar verıcek olduktan sonra.jeep istiyorum o mal yıldıza vermem o kadar parayı...ama ınan gözüm yok...insallah almazzzz
yok canım annem bana gelıyor ben cıkarkenGündüz dersle ilgili birşey yapıyor mu, yani okula gitmeden önce
Annende kalıyor diye biliyorum değil mi
Şimdi küçük kendi başına birşey yapamaz ama okumayı öğrenince belki yapar.
Gerçi benim büyük kız da kendi başına ders çalışmaya 4. sınıfta başladı. Yani illa bir iteleme kakalama gerekiyor.
oooo cam tavan mı bıde? bendede megane varcok sağol kızım 2 yasındayken aldık o sectı rengını.yoksa esım almazdı..zaten haftanın 5 günü bende 2 günü eşimde oda verırsem
bizim 6 ay olmadı yaaaaa
şimdi takmış vito alacam dio
istemem gerçekten israf oldugunu düşünüyorum..marka takıntım da yok arabada bız rahatızz ıcınde heryere gıdıp gelıyoruz ır arızasıda yok cok sukur yeter.kı bundan oncek arabamızı tam 8 sene kullandık..Mercedes jeep alsın
yok kız bu modelde cam tavan yok.güzeldır megane.ilk renault arabamız cok ucuzmus servısı fln..oooo cam tavan mı bıde? bendede megane var
wowwww süper fikir
Ben çocuklara pizza servisi yaparım diye düşünmüştüm
Annelere ayrı menü tabi ki
Çocuklara küçük ve pembe ekler alacaktım
Oreo da olabilir onun yerine, oreoları nasıl servis yapıcam peki
bu megane hemde kırmızı rengı bızım obur arabaya vurmustuistemem gerçekten israf oldugunu düşünüyorum..marka takıntım da yok arabada bız rahatızz ıcınde heryere gıdıp gelıyoruz ır arızasıda yok cok sukur yeter.kı bundan oncek arabamızı tam 8 sene kullandık..
yok kız bu modelde cam tavan yok.güzeldır megane.ilk renault arabamız cok ucuzmus servısı fln..
buarada konuyla cok alakalı olmadı ama cenemız dustu ve buraya geldı
o zaman benım kocam işci fabrıkada kurbanım yandı.ev ve araba taksıdım var.Herkes arabasina, babasinin, kocasinin sirketine gore hediye alsin
ben o suslemelerı kendım yapıyorum hevalla oreoları düz koyacaksın.
kutlama süslerinden alacak mısın bayılıyorum ben onlara, happy birthday kürdanları, karton kek standları, cıvıl cıvıl tabaklar. çok eğlenceli.
şunlar çok tatlı ve basit duruyor çocuklar için