- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
clıo 4 canım..ayy ne havası kız?dünya malı hepsı burda kalıcakk. rabbım herkese daha güzellrını versınbu megane hemde kırmızı rengı bızım obur arabaya vurmustukasıtlı olarak
o yuzden clıo sanırımd ımı bu yenı kasa
bızdekı megane 3 spor olan beyaz bıde rengıay ne hava attık ya paramız batsın
kutlama süslerinden alacak mısın bayılıyorum ben onlara, happy birthday kürdanları, karton kek standları, cıvıl cıvıl tabaklar. çok eğlenceli.
yaani yapılabilir tabü de sen gelen kutusuna bi baksana, hanım yaprak sarmamış hayatında. o bi telefon açar süsler ayağına gelirben o suslemelerı kendım yapıyorum he
bendeben o suslemelerı kendım yapıyorum he
cok zengınız yaw allaha sukur heclıo 4 canım..ayy ne havası kız?dünya malı hepsı burda kalıcakk. rabbım herkese daha güzellrını versın
ben severım ya cok severım egenın g ecen sene ben hazırlamıstım herseyı anam agladı ama elımden cok gelıryaani yapılabilir tabü de sen gelen kutusuna bi baksana, hanım yaprak sarmamış hayatında. o bi telefon açar süsler ayağına gelir
Olsun malin var taksitli olsada.o zaman benım kocam işci fabrıkada kurbanım yandı.ev ve araba taksıdım var.
bulursam resım atıyım sana dur lk dogumgunu kızımınKonseptimiz disney prensesleri
Masa örtüsü-tabak-bardak-peçete-balon aldık.
Kek standı almadım. Kürdan alıcam, hamburgerlere batırırım.
kız babadan kalanlarla sahıp olduk hepsıne yoksa b....kumuzla oynuyorduk vallaOlsun malin var taksitli olsada.
Jem isci ama mersedes almayi biliyo...
yaani yapılabilir tabü de sen gelen kutusuna bi baksana, hanım yaprak sarmamış hayatında. o bi telefon açar süsler ayağına gelir
kız babadan kalanlarla sahıp olduk hepsıne yoksa b....kumuzla oynuyorduk valla
olur olur olmaz mı hem balon şişirmek kolay iş mi geçenlerde bi 4-5 tane şişirdim ciğerim patladı.Balonları ben şişiricem olur mu
Davetiyeyi de ben yaptım elcağızımla
Kırtasiye de kalın kağıda baskı aldırttım
Valla benim emeğim
Kapıya da hoşgeldiniz yazısını printerdan alıyorum.
daha ne kaldı ki
Pazartesi foto bekloyoruz artikBalonları ben şişiricem olur mu
Davetiyeyi de ben yaptım elcağızımla
Kırtasiye de kalın kağıda baskı aldırttım
Valla benim emeğim
Kapıya da hoşgeldiniz yazısını printerdan alıyorum.
daha ne kaldı ki
Vito mu? Neden aldırmıyorsun? Ben evliyken vardı vitomuz, çok rahatttı. Herşeyi alırdı içine. Tavana da tv taktırmıştık, kızlara cd koyuyorduk içine, onlar onu seyrederken yol bitiyordu.
balon şişirme makinası var ayolllolur olur olmaz mı hem balon şişirmek kolay iş mi geçenlerde bi 4-5 tane şişirdim ciğerim patladı.
davetiye bile var ha
daha ne olsun
aminn cümlemızın
Saka bi yana Allah huzurunuzi daim etsin...