Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
clıo 4 canım..ayy ne havası kız?dünya malı hepsı burda kalıcakk. rabbım herkese daha güzellrını versın

kutlama süslerinden alacak mısın bayılıyorum ben onlara, happy birthday kürdanları, karton kek standları, cıvıl cıvıl tabaklar. çok eğlenceli.

Konseptimiz disney prensesleri
Masa örtüsü-tabak-bardak-peçete-balon aldık.
Kek standı almadım. Kürdan alıcam, hamburgerlere batırırım.

yaani yapılabilir tabü de sen gelen kutusuna bi baksana, hanım yaprak sarmamış hayatında. o bi telefon açar süsler ayağına gelir
ben severım ya cok severım egenın g ecen sene ben hazırlamıstım herseyı anam agladı ama elımden cok gelır
of ya 10 parmagımda 10 marıfet ya ne kadr mukemmel bır ınsanım ben

yaani yapılabilir tabü de sen gelen kutusuna bi baksana, hanım yaprak sarmamış hayatında. o bi telefon açar süsler ayağına gelir

Balonları ben şişiricem olur mu
Davetiyeyi de ben yaptım elcağızımla
Kırtasiye de kalın kağıda baskı aldırttım
Valla benim emeğim
Kapıya da hoşgeldiniz yazısını printerdan alıyorum.
daha ne kaldı ki

olur olur olmaz mı hem balon şişirmek kolay iş mi geçenlerde bi 4-5 tane şişirdim ciğerim patladı.
davetiye bile var ha
daha ne olsun

Vito mu? Neden aldırmıyorsun? Ben evliyken vardı vitomuz, çok rahatttı. Herşeyi alırdı içine. Tavana da tv taktırmıştık, kızlara cd koyuyorduk içine, onlar onu seyrederken yol bitiyordu.

eşimde öyle dedi
bizimde kızlar varya tatile giderken felan ahat ederiz
hem aile geniş.herkesi alır dedi
şu anki racanımzıda minübüs tarzı karrasız kaldım tatlım

Yeni üye değilim ama tanındık kontenjanından da değilim

Demek bizi almıyorsunuz haa..Hmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…