Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
sen evde oluyormusun
her aksam 2 saatmı
baya para ayol buda
etut ıcın cıddı arastırmalar yapmamlaızm hafta sonu ıcın 1-2 saatlıgıne en azından

Her akşam 2 saat
Şaftım kaydı bak düşüncesinden
Gerçek olsa nolurum sen düşün

Bir gün hafta içi Çarşamba bir saat, bir gün de haftasonu Cumartesi bir saat geliyor küçüğe.
Arabası var, Çarşamba okuldan alıp eve geliyorlar, anahtarı çantalarına koyuyorum, ben geldiğimde hala evde oluyorlar.
Cumartesi zaten evdeyim.

Geçen sene etüde verdim, orada birer bir ilgilenmiyorlar. Sadece ödev bitsin, öğrenci kurtulsun, veli rahatlasın, etüt de görevini yapmış sayılsın politikası geçerli.

haftada 100 tl yanı
onun harıcınde odevlerı oturtup yaptırtıyosun yanı dımı?

pekı ya sen hangı sehırdesın

haftada 100 tl yanı
onun harıcınde odevlerı oturtup yaptırtıyosun yanı dımı?

pekı ya sen hangı sehırdesın

Evet haftada 100 veriyorum. Öğretmenimiz sınıf öğretmeni, şu anda da özel bir kolejde 1. sınıfları okutuyor.
Öğrenciler de vardı ilanlarda 30-40 tl saati ama ben biraz da formasyon biliyor olsun, tecrübesi olsun, müfredat nedir, nasıl ona uygun ilerlenir bilsin istedim, o yüzden sınıf öğretmeni tuttum.

Ben oturtup yapmıyorum, demiştim ya anne-çocuk ilişkimiz zedeleniyor diye. Ben evde sadece anneyim.
Dün mesela hadi okuyalım dedim, "annene" yazıyor mesela, bana "naneli" diye okuyor. Bana farklı öğretmene farklı davranıyor, bana bin naz yapıyor, öğretmene yapamıyor. Tan dedim mesela, alt satırda da Tan yazıyor, bana diyor ki deminki çocuğun adı neydi Burada da ondan yazıyor. Tan dedim, hah tamam Tan diyor. Tamam hadi süt içip yatıyoruz bırak ödevi dedim

Ankara'dayım.

ıyıde odevlerını kım yaptırıyor yanı pazartesı salı persembe cuma
kendısı bas etmeyımı ogrendı?
bbızım burada ozel ders 80 tl baslıyor acıkcası.

Bızımkıde naneli'ye habire taneli diyor
evladım bak bu ne ta ta ta ta boyle hep oyunla

Okul 4'te bitiyor, 4-6 arası okulun etüdüne gidiyor. Orada ödevleri bitiriyorlar. Pazartesi'den Cumaya
Benim mesai 6'da bitiyor ya
4'te çıkıp ne yapacak
Servisle eve gelse ev boş, hadi şimdi annem var ama o her zaman yok. Olduğunda da kendi programı oluyor, bazen benden bile geç geliyor.
Mecburen etüde verdim.

Biraz da relaksım açıkçası. Sonuçta benim çocuğumda zeka geriliği yok. Aralık'ta okumayı sökeceğine Ocak'ta söksün diyorum. Her çocuk aynı zamanda yapamaz. Ama er ya da geç okumayı yazmayı sökecek biliyorum ve eminim. Şubat'ta söksün benim için hiç sorun değil. Onun psikolojisini yıpratmak daha zararlı olur benim için.

anladım odevlerıde etutte hallettıgı ıcın cok sanslısın acıkcası
5.40 okuldan cıkıyor ege servısle eve gelmesı 18:10 buluyor bende evde oluyorum yemek ve dersler
güzel valla canım

anladım odevlerıde etutte hallettıgı ıcın cok sanslısın acıkcası
5.40 okuldan cıkıyor ege servısle eve gelmesı 18:10 buluyor bende evde oluyorum yemek ve dersler
güzel valla canım

Gündüz dersle ilgili birşey yapıyor mu, yani okula gitmeden önce
Annende kalıyor diye biliyorum değil mi

Şimdi küçük kendi başına birşey yapamaz ama okumayı öğrenince belki yapar.
Gerçi benim büyük kız da kendi başına ders çalışmaya 4. sınıfta başladı. Yani illa bir iteleme kakalama gerekiyor.

çok güzel canım güle güle giy.
tamamdır tatlım aldım gitti
yrn paçaları halletiryeim
28-30 dum arladaş 28-30 kısa olur dedi
28-32 aldık biraz ğpaçalar uzun geldi
:)
dar paçalarda 30 bol paçalarda 32 almalısın canım. pantolonun modeline göre farklı boy istiyor.
burger king'den gelecek çocuk kadar klasik hamburger alabilirsin tanesi 6,25. onlara uzun kürdanlar batırıp süslüyorlar. oreo al koy bence. mmmm :)) çocuklara yaprak sarma pek hitap eder mi bilmem anneler de mi geliyor :)

Valla süpersiniz
Ben hayatımda hiç sarma sarmadım. Sarsam herhalde 1 tenceresi 4-5 saat sürer
nasıl şanslı bi kadınsın ya hayatta hiç yaprak sarmamış olmak ne güzel.

bi yaşıma daha girdim. hiç bu açıdan bakmamıştım.

canım kot hakkında bilgi için çok teşekkürler

hayata bak be ne hızlı
:)))
dr da sorun olmadıgına çoook sevindim
çok geçmiş olsun
benım herifte araba bakıyor araba alacağız yine :)))
Araba deme bana çikdiricam.arabamız 2 senelik yeni aldık daha eşim taktı mercedes alıcaz.yok istemiyorum sokaktakı arabaya vermem ı kadar oara yok alıcam.bugun arabayı aldı gitti umarım satıp yenisini alıp gelmiyordur.akkım hep onda valla.

burger king'den gelecek çocuk kadar klasik hamburger alabilirsin tanesi 6,25. onlara uzun kürdanlar batırıp süslüyorlar. oreo al koy bence. mmmm :)) çocuklara yaprak sarma pek hitap eder mi bilmem anneler de mi geliyor :)
wowwww süper fikir
Ben çocuklara pizza servisi yaparım diye düşünmüştüm
Annelere ayrı menü tabi ki

Çocuklara küçük ve pembe ekler alacaktım
Oreo da olabilir onun yerine, oreoları nasıl servis yapıcam peki

kızlar ben kurbanımın hediyelerini aldımmmmmm :))))))))))))))))) yarında son dokunuşları yapar hafta içi yollarım artık :)
hayırlı olsuuuun : D

been de düşünüyorum acaba bugün alıp yarın kargolasam mı yoksa önümüzdeki hafta perş cuma mı yollasam çünkü pazar pzt salı çarş yokum evde.
yarın yollasam erken olur gibi değil mi, önümüzdeki hafta daha uyumlu olur diğer yollayanlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…