- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
düşük bel değiller beybimmmmfallen dusuk bel senı rahatsız etmıyormu benı cok sıkıyor acıkcası
Ben yapıp yolıyayım :))
ayyyyyyyy yakın olsaydıkkkkkkkkk hepsini ben yapardım kuzumaaaaa
dışardan sarmamı alınır yaaa ellerimle sarardım...
kekini pastasını elcağızlarımla yapardım.
sana ne sorucam su ozel dersın saatı kac tl canım evemı gelıyor kadın?
ay yokkk yaaaa bir saatte ben kazanla sararım elim çok alışmışValla süpersiniz
Ben hayatımda hiç sarma sarmadım. Sarsam herhalde 1 tenceresi 4-5 saat sürer
sen evde oluyormusunEvet eve geliyor
Saati 50 TL
ay fallen hıc yapamam bılıyormusunay yokkk yaaaa bir saatte ben kazanla sararım elim çok alışmış
sen evde oluyormusun
her aksam 2 saatmı
baya para ayol buda
etut ıcın cıddı arastırmalar yapmamlaızm hafta sonu ıcın 1-2 saatlıgıne en azından
haftada 100 tl yanıHer akşam 2 saat
Şaftım kaydı bak düşüncesinden
Gerçek olsa nolurum sen düşün
Bir gün hafta içi Çarşamba bir saat, bir gün de haftasonu Cumartesi bir saat geliyor küçüğe.
Arabası var, Çarşamba okuldan alıp eve geliyorlar, anahtarı çantalarına koyuyorum, ben geldiğimde hala evde oluyorlar.
Cumartesi zaten evdeyim.
Geçen sene etüde verdim, orada birer bir ilgilenmiyorlar. Sadece ödev bitsin, öğrenci kurtulsun, veli rahatlasın, etüt de görevini yapmış sayılsın politikası geçerli.
haftada 100 tl yanı
onun harıcınde odevlerı oturtup yaptırtıyosun yanı dımı?
pekı ya sen hangı sehırdesın
ıyıde odevlerını kım yaptırıyor yanı pazartesı salı persembe cumaEvet haftada 100 veriyorum. Öğretmenimiz sınıf öğretmeni, şu anda da özel bir kolejde 1. sınıfları okutuyor.
Öğrenciler de vardı ilanlarda 30-40 tl saati ama ben biraz da formasyon biliyor olsun, tecrübesi olsun, müfredat nedir, nasıl ona uygun ilerlenir bilsin istedim, o yüzden sınıf öğretmeni tuttum.
Ben oturtup yapmıyorum, demiştim ya anne-çocuk ilişkimiz zedeleniyor diye. Ben evde sadece anneyim.
Dün mesela hadi okuyalım dedim, "annene" yazıyor mesela, bana "naneli" diye okuyor. Bana farklı öğretmene farklı davranıyor, bana bin naz yapıyor, öğretmene yapamıyor. Tan dedim mesela, alt satırda da Tan yazıyor, bana diyor ki deminki çocuğun adı neydiBurada da ondan yazıyor. Tan dedim, hah tamam Tan diyor. Tamam hadi süt içip yatıyoruz bırak ödevi dedim
Ankara'dayım.
ıyıde odevlerını kım yaptırıyor yanı pazartesı salı persembe cuma
kendısı bas etmeyımı ogrendı?
bbızım burada ozel ders 80 tl baslıyor acıkcası.
Bızımkıde naneli'ye habire taneli diyor
evladım bak bu ne ta ta ta ta boyle hep oyunla
anladım odevlerıde etutte hallettıgı ıcın cok sanslısın acıkcasıOkul 4'te bitiyor, 4-6 arası okulun etüdüne gidiyor. Orada ödevleri bitiriyorlar. Pazartesi'den Cumaya
Benim mesai 6'da bitiyor ya
4'te çıkıp ne yapacak
Servisle eve gelse ev boş, hadi şimdi annem var ama o her zaman yok. Olduğunda da kendi programı oluyor, bazen benden bile geç geliyor.
Mecburen etüde verdim.
Biraz da relaksım açıkçası. Sonuçta benim çocuğumda zeka geriliği yok. Aralık'ta okumayı sökeceğine Ocak'ta söksün diyorum. Her çocuk aynı zamanda yapamaz. Ama er ya da geç okumayı yazmayı sökecek biliyorum ve eminim. Şubat'ta söksün benim için hiç sorun değil. Onun psikolojisini yıpratmak daha zararlı olur benim için.
anladım odevlerıde etutte hallettıgı ıcın cok sanslısın acıkcası
5.40 okuldan cıkıyor ege servısle eve gelmesı 18:10 buluyor bende evde oluyorum yemek ve dersler
güzel valla canım
çok güzel canım güle güle giy.
dar paçalarda 30 bol paçalarda 32 almalısın canım. pantolonun modeline göre farklı boy istiyor.tamamdır tatlım aldım gitti
yrn paçaları halletiryeim
28-30 dum arladaş 28-30 kısa olur dedi
28-32 aldık biraz ğpaçalar uzun geldi
:)
burger king'den gelecek çocuk kadar klasik hamburger alabilirsin tanesi 6,25. onlara uzun kürdanlar batırıp süslüyorlar. oreo al koy bence. mmmm :)) çocuklara yaprak sarma pek hitap eder mi bilmem anneler de mi geliyor :)Çok teşekkürler
Evin hem erkeği hem kadını olunca hayat koşturmakla geçiyor ne yazık ki
Pazar doğum günü partimiz var evde
Misafire pek alışık değilimdir, elim de hızlı değildir. Çağırdım kızımı kırmamak için ama bilmiyorum nasıl olacak.
Pinyata alacağım bugün. Pasta siparişi vereceğim. Yaprak sarması siparişi vereceğim vs vs
Offff
Siz de inşallah istediğiniz gibi araba bulursunuz.
nasıl şanslı bi kadınsın ya hayatta hiç yaprak sarmamış olmak ne güzel.Valla süpersiniz
Ben hayatımda hiç sarma sarmadım. Sarsam herhalde 1 tenceresi 4-5 saat sürer
bi yaşıma daha girdim. hiç bu açıdan bakmamıştım.Okul 4'te bitiyor, 4-6 arası okulun etüdüne gidiyor. Orada ödevleri bitiriyorlar. Pazartesi'den Cumaya
Benim mesai 6'da bitiyor ya
4'te çıkıp ne yapacak
Servisle eve gelse ev boş, hadi şimdi annem var ama o her zaman yok. Olduğunda da kendi programı oluyor, bazen benden bile geç geliyor.
Mecburen etüde verdim.
Biraz da relaksım açıkçası. Sonuçta benim çocuğumda zeka geriliği yok. Aralık'ta okumayı sökeceğine Ocak'ta söksün diyorum. Her çocuk aynı zamanda yapamaz. Ama er ya da geç okumayı yazmayı sökecek biliyorum ve eminim. Şubat'ta söksün benim için hiç sorun değil. Onun psikolojisini yıpratmak daha zararlı olur benim için.
canım kot hakkında bilgi için çok teşekkürlerçok güzel canım güle güle giy.
dar paçalarda 30 bol paçalarda 32 almalısın canım. pantolonun modeline göre farklı boy istiyor.
burger king'den gelecek çocuk kadar klasik hamburger alabilirsin tanesi 6,25. onlara uzun kürdanlar batırıp süslüyorlar. oreo al koy bence. mmmm :)) çocuklara yaprak sarma pek hitap eder mi bilmem anneler de mi geliyor :)
nasıl şanslı bi kadınsın ya hayatta hiç yaprak sarmamış olmak ne güzel.
bi yaşıma daha girdim. hiç bu açıdan bakmamıştım.
Araba deme bana çikdiricam.arabamız 2 senelik yeni aldık daha eşim taktı mercedes alıcaz.yok istemiyorum sokaktakı arabaya vermem ı kadar oara yok alıcam.bugun arabayı aldı gitti umarım satıp yenisini alıp gelmiyordur.akkım hep onda valla.hayata bak be ne hızlı
:)))
dr da sorun olmadıgına çoook sevindim
çok geçmiş olsun
benım herifte araba bakıyor araba alacağız yine :)))
wowwww süper fikirburger king'den gelecek çocuk kadar klasik hamburger alabilirsin tanesi 6,25. onlara uzun kürdanlar batırıp süslüyorlar. oreo al koy bence. mmmm :)) çocuklara yaprak sarma pek hitap eder mi bilmem anneler de mi geliyor :)
hayırlı olsuuuun : Dkızlar ben kurbanımın hediyelerini aldımmmmmm :))))))))))))))))) yarında son dokunuşları yapar hafta içi yollarım artık :)