Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Araba deme bana çikdiricam.arabamız 2 senelik yeni aldık daha eşim taktı mercedes alıcaz.yok istemiyorum sokaktakı arabaya vermem ı kadar oara yok alıcam.bugun arabayı aldı gitti umarım satıp yenisini alıp gelmiyordur.akkım hep onda valla.

E mercedes alıyomuş adam daha ne istiyosun :KK70:

Araba deme bana çikdiricam.arabamız 2 senelik yeni aldık daha eşim taktı mercedes alıcaz.yok istemiyorum sokaktakı arabaya vermem ı kadar oara yok alıcam.bugun arabayı aldı gitti umarım satıp yenisini alıp gelmiyordur.akkım hep onda valla.
aynennnnnnnn benimkide takmış mercedese canı yaaaaa

Gündüz dersle ilgili birşey yapıyor mu, yani okula gitmeden önce
Annende kalıyor diye biliyorum değil mi

Şimdi küçük kendi başına birşey yapamaz ama okumayı öğrenince belki yapar.
Gerçi benim büyük kız da kendi başına ders çalışmaya 4. sınıfta başladı. Yani illa bir iteleme kakalama gerekiyor.
yok canım annem bana gelıyor ben cıkarken
evde calısma bırakıyorum onları yapıyor gıtmeden evvel canım

bizim 6 ay olmadı yaaaaa
şimdi takmış vito alacam dio

Vito mu? Neden aldırmıyorsun? Ben evliyken vardı vitomuz, çok rahatttı. Herşeyi alırdı içine. Tavana da tv taktırmıştık, kızlara cd koyuyorduk içine, onlar onu seyrederken yol bitiyordu.

Mercedes jeep alsın :KK71:
istemem gerçekten israf oldugunu düşünüyorum..marka takıntım da yok arabada bız rahatızz ıcınde heryere gıdıp gelıyoruz ır arızasıda yok cok sukur yeter.kı bundan oncek arabamızı tam 8 sene kullandık..

oooo cam tavan mı bıde? bendede megane var :cool:
yok kız bu modelde cam tavan yok.güzeldır megane.ilk renault arabamız cok ucuzmus servısı fln..

buarada konuyla cok alakalı olmadı ama cenemız dustu ve buraya geldı

wowwww süper fikir
Ben çocuklara pizza servisi yaparım diye düşünmüştüm
Annelere ayrı menü tabi ki

Çocuklara küçük ve pembe ekler alacaktım
Oreo da olabilir onun yerine, oreoları nasıl servis yapıcam peki

valla oreoları düz koyacaksın. :KK70:

kutlama süslerinden alacak mısın bayılıyorum ben onlara, happy birthday kürdanları, karton kek standları, cıvıl cıvıl tabaklar. çok eğlenceli. :confused:
şunlar çok tatlı ve basit duruyor çocuklar için

http://2.bp.blogspot.com/-tTbL8Zf2K...F8Z4EiZI/s1600/doğum+günü+4+yaş+çınar+055.JPG

http://3.bp.blogspot.com/-c9CwQgNtplI/U3-6Yyl_ToI/AAAAAAAABQU/C9639bsByK4/s1600/DSC02517.JPG

istemem gerçekten israf oldugunu düşünüyorum..marka takıntım da yok arabada bız rahatızz ıcınde heryere gıdıp gelıyoruz ır arızasıda yok cok sukur yeter.kı bundan oncek arabamızı tam 8 sene kullandık..

yok kız bu modelde cam tavan yok.güzeldır megane.ilk renault arabamız cok ucuzmus servısı fln..

buarada konuyla cok alakalı olmadı ama cenemız dustu ve buraya geldı
bu megane hemde kırmızı rengı bızım obur arabaya vurmustu :KK70: kasıtlı olarak
o yuzden clıo sanırımd ımı bu yenı kasa
bızdekı megane 3 spor olan beyaz bıde rengı :KK70: ay ne hava attık ya paramız batsın

valla oreoları düz koyacaksın. :KK70:

kutlama süslerinden alacak mısın bayılıyorum ben onlara, happy birthday kürdanları, karton kek standları, cıvıl cıvıl tabaklar. çok eğlenceli. :confused:
şunlar çok tatlı ve basit duruyor çocuklar için

DSC02517.JPG

do%C4%9Fum+g%C3%BCn%C3%BC+4+ya%C5%9F+%C3%A7%C4%B1nar+055.JPG
ben o suslemelerı kendım yapıyorum he :KK70:

X