- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
Arada yapmak güzel olur aslında değişik isimler buluruzçok eğlenceli oluyor ama :) belki yılbaşı değil yılbaşı sonrasında başka bir çekiliş yaparsanız kesin katılırımmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada yapmak güzel olur aslında değişik isimler buluruzçok eğlenceli oluyor ama :) belki yılbaşı değil yılbaşı sonrasında başka bir çekiliş yaparsanız kesin katılırımmmm![]()
evet canım güzeldir tabii :) kombinin hazır mıArada yapmak güzel olur aslında değişik isimler buluruzhediyelesmek guzeldir
![]()
evet canım güzeldir tabii :) kombinin hazır mı![]()
üşenme üşenmeeee konsept çok güzel katıl derimmay yok ya useniyorum bişeyler bulmaya giyip resim atmaya hem birsürü fıstık olacak şimdi
![]()
ayy biri hediye mi dediiihediye almayı çook severımm
![]()
Aslında bende çok severim hediye almayı![]()
Bu katılıyoruz mu demekk?![]()
Tamam hadi katılayım bana farklı bir deneyim olacak
alacağım hediyeye karar verdim bile :)
olabilir aslında ama bi katılım netleşsin ozaman karar verelim bence ama tabi topik sahibi olarak sende karar verebilirsinBenim aklımda da 2-3 fikir var. Bir kota mı koysak acaba ya? Mesela max 50 liralık hediye gibi ?
olabilir aslında ama bi katılım netleşsin ozaman karar verelim bence ama tabi topik sahibi olarak sende karar verebilirsin![]()
haha kırmızı don fikri iyiymiş, ama 3 hediye olmasın bence çok değilmi? maksat eğlence yani, ama 3 hediye derseniz öyle alırız napalım :)Yok ya topluca karar veririz. Max bi çıta belirleyip o çıtayı gecmeden 1 ya da daha fazla hediye olabilir.
Diğer çekiliş konusunda yanlış hatırlamıyosam 3 hediye + 1 kırmızı don zorunluluğu var![]()
haha kırmızı don fikri iyiymiş, ama 3 hediye olmasın bence çok değilmi? maksat eğlence yani, ama 3 hediye derseniz öyle alırız napalım :)
yok kız bakmadım hiç sadece bildiremlere bakıyorum bu ara ders yoğunlaştımda o neymiş ki?Tek hediye de olabilir onlar 3 hediye sınırı koymuş bizde fiyat sınırı koyalım diyorum ben. 50 liraya tek hediye de alınabilir 2-3 hediye de mesela. Orayı kendi bilir alan kişi.
Bir de onlarda kurban katil mevzusu var hiç baktın mı oraya![]()
yok kız bakmadım hiç sadece bildiremlere bakıyorum bu ara ders yoğunlaştımda o neymiş ki?
eee ozaman bende başkasının katili olurumMesela çekilişte sen bana cıkıyorsun, ben sana hediye alıyorumya. Sen benim kurbanım oluyorsun ben de senin katilin.![]()
bende düşüneyim :)