Yılbaşı çekilişi hakkında

site düzeldi bilgilerde gelmiş... çekiliş bugun olacak mı ??? bence mümkünse olsun yarın hafta sonu çıkar bişeyler bakarız

bayanlar bana gelen adreslerin hepsi tamamdır,
ilk sayfadaki listedeki kırmızılar adreslerini gönderenler...
şimdi çekilişte sadece bize çıkanı bileceğiz,bize kimden hediye gelecek işte o süpriz,
dolayısıyla sizlere bildirirken hem adres bilgilerini hemde üye nickini birlikte göndereceğim,
sorular sorulmuş,herkes bilsin diye ,eh o zamann çekilişin anlamı olur mu,heyecanı olur mu?
çoğunluğun aldığı karardır,
bu arada sitede düzeldi inşallah.
..

ablacım site düzeldi sanırım derinden :KK70:

sipidim ekledim tatlım...

arkadaşlar adresler konusunda hemfikiriz değilmi??
çekilişde sadece bize çıkanı bileceğiz,hediye elimize geçtiğinde süpriz ortaya çıkacak,
eğer bunda hemfikirsek,adreslerin tamamının olması lazım...

Sevgili patron hadi seninde bilgilerini alayım lütfen...özelden tabiki...
hadi hatunlar iyi gidiyoruz,

oo adreslerde çok eksik var. Keşke kesin katılıyorum diye onay mesajı atarken ekleseydik adresleri, aklımıza gelmedi.
O zaman ya herkesin görmesi için bekliycez, yada songül iki kere iş yapmış olacak. Çekiliş için ayrı, adresler için ayrı mesaj gönderecek.
Yukarda birbirimizi bilelim kaynaşalım falan denmiş ama herkes de bunu sevmez. Ben sevmem mesela, şimdi hediye alıp vercem diye kimseyle muç muç kanka moduna girmek istemem doğrusu. Belli özellikleri zaten diğer topiclerde öğrenicez sanırım. ışin içinde sürpriz olması bence daha iyi olacak gibi.

erkeğe hediye almak kolay akıllım, hem hediye konusunda erkeği memnun etmek de daha kolay zemuszemus

ama bu patron olmaz öyle laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
zor olur patron diyince aklıma kenan doğulunun şarkısı geldi hee tamda onu dinliyordum
aman patron bu şarkı sana değil yalnış anlama beni:gitme::emir_bebek:

siteye yeni girenler için tekrar,
lütfen adres bilgileriniz
Adı Soyadı:
Adresi:
Üye Nick:
özelden acilen bana ulaştırın...songül ablaya

X