Yılbaşı çekilişi hakkında

songül abla çokta sıkma kendini olmadı çekiliş yarına kalsın
bugün siteye girş zor olduğu için giremeyn çok kalmıştır yarına kadar zamn versek
daha iyi olmaz mı
tabi bu benim fikrim

Arkadaşlar kargo adrese teslim ve gönderene ait olacak,
yani evden çıkamayan,bebekli hanımlarıda düşünmek lazım,
karşılıklı eşleşme olmaz,ayrı ayrı numaralandırma sistemine göre yapmayı plnlıyorum,
ama fikri olan varsa paylaşabilir bitanecikler...

Bencede kargo takibi zor olabilir bu şekilde.

Biz bi kaç ay önce çekiliş yaptık yine kk da,benim kargom baya zor ulaştı elime,geldi geri döndü felan.Bunlarla da karşılaşabiliriz.Kargo takip numaralarının da iletilmesi lazım bize o zaman.

Birde songüle adresimi yollarken kargo tercihlerimi de yazdım.İlçeye gelen 2 kargo var yanlızca.Songülcüm onu da adresimle beraber iletirsen sevinirim karşı tarafa.

Songülcüm sen bilirsin ama çıkanlar birbirlerine adreslerini verirler zaten :) birde akşam site kötü olursa yada gelemessen napalım

Şimdi çıkıyorum melekler,siz bilgilerinizi gönderin,
yeni katılımlarıda eklerim isteye...akşama görüşürüz,
inşallah o zamana kadarda düzelir site...
hepinize sevgiler...

Biz bi kaç ay önce çekiliş yaptık yine kk da,benim kargom baya zor ulaştı elime,geldi geri döndü felan.Bunlarla da karşılaşabiliriz.Kargo takip numaralarının da iletilmesi lazım bize o zaman.

Birde songüle adresimi yollarken kargo tercihlerimi de yazdım.İlçeye gelen 2 kargo var yanlızca.Songülcüm onu da adresimle beraber iletirsen sevinirim karşı tarafa.

Bencede gönderen ödesin kargoyu,alan öderse hiç bir anlamı kalmaz

Arkadaşlar kargo adrese teslim ve gönderene ait olacak,
yani evden çıkamayan,bebekli hanımlarıda düşünmek lazım,
karşılıklı eşleşme olmaz,ayrı ayrı numaralandırma sistemine göre yapmayı plnlıyorum,
ama fikri olan varsa paylaşabilir bitanecikler...

ben bilgilerimi gönderdim eklermisiniz benide

Elif abla önemli olan çıkanlar kime çıktıklarını bilmesin,
heyecan katalım istedim...akşam kesin sitedeyim,
ee sitede sorun olursa zaten birşey yapamayız,
erteleriz birgün sonraya...güzel olacak bence,
ama bu kadar heyecana sitenin aziziliği eklendi,
ne yapalım,herşeyde hayır vardır...
akşama görüşürüz,sizler adreslerinizi özelden yazmaya devam edin arkadaşlar...
en azından adres olayını bitirmiş olalım...

site çökmeyecek tabiki,
güzel şeyler düşünün,geç saatte olsa sonuçlanacak inşallah,
hadi ben kaçtım,servise yetişmem lazım...
muccckkklar sizlere...

nereye nasıl ekleniyor bilmiyorum ama adresimi telefonumu adımı sanımı gönderdim
akşam burda olamam, beni unutmayın :kedi:

Kargo takip olayını da biri üstlenir o halde, uygun olursa songül, olmazsa başka biri gönüllü olur. Kargo bilgilerini ona iletiriz, o sahiplerine ulaştırır.

kızlar adresimi yolladım ben ama onda bile hata veriyo bu site bu şekildeyken çekiliş falan olmıcak gibi geliyo bana çok zor sayfalar açılmıyo bile mafoldumben

bende adresimi gönderdim songül ablaya işallah bi sorun çıkmaz ..site çok kötü işliyor çökmesinde

X