Yılbaşı çekilişi hakkında

kızlar.bence kim kime çıktıgını bilsin.öyle olmaz ki.daha iyi tanıyıp daha guzel hediye almak var sonucta.veya aynı ilde olanlar bulusabilirler de.bence soylensin.

arkadaşlar sitenin durumu belli,düzelmesi için inanın çok fazla çalışılıyor
ve ben bana gelen özel mesajlardaki adreslerin listesini yapıyorum,
ama takdir edersiniz ki,site tam ben işlem yaparken hata verip kapanıyor,
biraz sabırlı olmak durumundayız,çünkü siteye giremeyen arkadaşlarda var,
adresler tamamlanır tamamlanmaz,çekilişi yapıp,sonucu bildireceğim sizlere...

pardon nasıl bır cekıliş yapıyorsunuz ben anlamadım.neden kımın kıme hedıye gönderecgını bılmıyoruz.cekiliş yapınsa ve hersey kım kıme cıkmış ögrense ve herkes özellerden haberleş olmazmı? gecen sene katılan arkadaslar bılırler gecen sene nasıl yapıldıgı lutfen bırı anlatırmı ( nasıl olcak bu işlemler)

siteye yeni girenler için tekrar,
lütfen adres bilgileriniz
Adı Soyadı:
Adresi:
Üye Nick:
özelden acilen bana ulaştırın...

pardon nasıl bır cekıliş yapıyorsunuz ben anlamadım.neden kımın kıme hedıye gönderecgını bılmıyoruz.cekiliş yapınsa ve hersey kım kıme cıkmış ögrense ve herkes özellerden haberleş olmazmı? gecen sene katılan arkadaslar bılırler gecen sene nasıl yapıldıgı lutfen bırı anlatırmı ( nasıl olcak bu işlemler)

biz bu sene yeni yapıyoruz arkadaşım,
alınan kararlar çoğuluğun kararı
çekilişin amacı kimsenin haberi olmaması,
hediyeler alındıktan sonra,herkes burada paylaşacak,diğer sayfaları okurmusunuz??

bayanlar bana gelen adreslerin hepsi tamamdır,
ilk sayfadaki listedeki kırmızılar adreslerini gönderenler...
şimdi çekilişte sadece bize çıkanı bileceğiz,bize kimden hediye gelecek işte o süpriz,
dolayısıyla sizlere bildirirken hem adres bilgilerini hemde üye nickini birlikte göndereceğim,
sorular sorulmuş,herkes bilsin diye ,eh o zamann çekilişin anlamı olur mu,heyecanı olur mu?
çoğunluğun aldığı karardır,
bu arada sitede düzeldi inşallah.
..

X