Yılbaşı çekilişi hakkında

kargo ortalama 1 kg bir paket için 40 lira tutuyor az aşağı az yukarıda olabilir ortalama bildiğim fiyat bu :1no2:

Ben razıyım, kargo parası ödemek yerine, ücretsiz gönderen yabancı bir siteden yollarım hediyemi :teselli:
Herkes razı olmazsa yurt dışı listesine razı olanlar katılabilir fisfisfis
bu fikir de güzel, internet aracılığı ile alışverişimizi yapıp yollamak olabilir kargo ücretini hiç ödememiş oluruz böyle olursa bende katılabilirim ama peketi hediye diye belirtmekte fayda var yoksa alışverişin faturasınıda pakete eklerler kaydirigubbakcemile3

Peki kargo parasını kargoyu yollayanmı verecek hediyeyi teslim alanmı?
Arkadaşlar bu durumda tabiki yollayan kişi karşılamalı yoksa anlamı olmaz tadı kaçar diye düşünüyorum kafamçokkarıştı gönderen karşılasın değil mi?

ben de öyle anladım ama farklı yorumlar da var ;

tanımadan nasıl hediye seçelim gibi... valla kafam karıştı... -tatlicadiarzu-
bikaç gündür giremedim bir sürü kararlar alınmış ;ben kaçırdım ucunu yakalayamadım bir türlü... :sm_confused:

buarada bence de kargoyu yollayan kişi karşılasın... herkes bütçesine göre hareket edeceğine göre ve kargonun da bir ücreti olacağına göre en doğrusu bu...

yurt dışı arkadaşların ailelerine gönderelim hedielrini
onlarda ailesine gönderir ve bize o şekilde ulaşır
aşkitom çıkmasın ya
ilk başta girenlerden en heveslimiz üzüldüm inanın

bence herkes kim kime çıkmış bilsin ya
çok zor olacak yoksa songulcüme adres kayıt tut
ayarla ugraş
herkes kendine çıkan kişi ile irtibata geçer alır verir adresi
buda bi fikir

ablacım site ile evden çok ilgilenemiyorum bana msj atan arkadaşlarımın isimlerini söyleyim
arda-alya
bebetom
rose01
dolunay1981
bensiz_sewme
masummasal
sana zahmet artılarsın bunları da

herkese günaydınlar...
aman nazar değmesin sitemiz düzelmek üzere..
arkadaşlar listemiz şuan gelen mesajlarla ve sipidimin
yardımlarıyla en son halini aldı,tabi daha haber beklediklerimiz var,
onlarda gelirse bu akşam çekilişimizi yaparız...

bana adresini gönderen ve gönderecek olan arkadaşlar
lütfen gerçek isim ve soyisimlerinizide yazarsanız,
bende size hediye alacak olan arkadaşınıza bildiririm ki,
kargo tesliminde sorun yaşamayalım...
olur mu bitanecikler...
bu arada bende belki resmimi eklerim...
kafanıza takılan sorularınız varsa sorun cevaplayalım,ama öncesinde yurtdışı 2 kişi var
onlarıda listeye ekliyormuyuz,çoğunluk kabul etti mi??

ablacım site ile evden çok ilgilenemiyorum bana msj atan arkadaşlarımın isimlerini söyleyim
arda-alya
bebetom
rose01
dolunay1981

bensiz_sewme

masummasal
sana zahmet artılarsın bunları da

Sipidim bunlarda tamamdır ama
bensiz_sewme yeni mi katılacak,
yoksa nickini değiştiren eski üyemi,onu anlayamadım tatlım

Evet Abla son durum bu göremeyenler siteye giremeyenlerde artık napalım sositososito
Heycan olsun diye de birbirimizi bilmiycez buda tamam
Bana Soran arkadaşlar işte böyle olacak çekiliş.

Yine de Arkadaşlar foruma giripte ilk sayfaya bakın isminize başında ++ yok ise haber verin.
Eksiklikten sorumlu olunmazlaelaelaelaelae

bence de kargoyu gönderen kişi ödesin diğer türlüsü saçma olur.bunu bütün üyelerede söylemek lazım ki tatsız olaylar yaşanmasın.

bir de şu kime hediye alacağımızı bilip bilmemek konusu var.hediye alacağımız kişi bize özelden bildirilsin ve adresi verilsin.ama bize kimin alacağını bilmeyelim yani bunu sadece çekilişi yapan arkadaşlar bilsin.
hediye gelince ister istemez öğreneceğiz zaten(ki ben öğrenmek isterim bana kim almış diye)
ama bunu kargo elimize gelene kadar öğrenmezsek sürpriz olur.

Ah canım benim ya,Sipidim çok tatlısın inan,
özelden adresler geliyor bende listeliyorum sorun yok yani gülüm...
çekilişi konuşalım,sizler nasıl yapmamızı istersiniz...

çekiliş bugun mü? birde özelliklerimiz topiğine çok az kişi yazmış bize cıkan kişi yazmazsa ne olacak, aslında kime ciktıgımızı bilsek iyi olurdu meraktan çatlarım walla benkaydirigubbakcemile3

Ah canım benim ya,Sipidim çok tatlısın inan,
özelden adresler geliyor bende listeliyorum sorun yok yani gülüm...
çekilişi konuşalım,sizler nasıl yapmamızı istersiniz...

Şeniz Olur mu Canım genelde ofiste müsait oluyorumŞeniz
Ondan dedim istediğiniz zaman yardımcı olabilirim.opuyorumnanaktan
Çekiliş ile ilgili hiç bi fikrim yok merak ettim nasıl olabilirki acaba

çekiliş bugun mü? birde özelliklerimiz topiğine çok az kişi yazmış bize cıkan kişi yazmazsa ne olacak, aslında kime ciktıgımızı bilsek iyi olurdu meraktan çatlarım walla benkaydirigubbakcemile3

eeeee amaç heycan
Heycan dorukta olucak zaten yılbaşından önce yollarız elimize geçsin diyesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…