anket olabilir yarın songül abla sabahtan açar 4e kadar en azından
yurt dısına ne kadara gıdıyor kı kargo,hedıye parası kadar da kargoya para verılecekse bnce sorun cıkabılır ,onun yerıne daha guzel bır hedıye alınıp yollanbılır mesela ..
arada cok fark yoksa bence de sorun olmaz.
bu fikir de güzel, internet aracılığı ile alışverişimizi yapıp yollamak olabilir kargo ücretini hiç ödememiş oluruz böyle olursa bende katılabilirim ama peketi hediye diye belirtmekte fayda var yoksa alışverişin faturasınıda pakete eklerler kaydirigubbakcemile3Ben razıyım, kargo parası ödemek yerine, ücretsiz gönderen yabancı bir siteden yollarım hediyemi :teselli:
Herkes razı olmazsa yurt dışı listesine razı olanlar katılabilir fisfisfis
Arkadaşlar bu durumda tabiki yollayan kişi karşılamalı yoksa anlamı olmaz tadı kaçar diye düşünüyorum kafamçokkarıştı gönderen karşılasın değil mi?
Peki kargo parasını kargoyu yollayanmı verecek hediyeyi teslim alanmı?
Sonuç olarak çekiliş yapılacak, zemuszemus
biz kime alacağımızı bilicez,topiğimizden kişinin özelliklerine,verdiği cevaplara bakıp hediyemizi alıcaz.Songül ablada bize adresini özelden yollayacak ve hediyemizi yollıcaz. kaydirigubbakcemile5
Bize hediye alacak kişiyi bilmicez.Durum bu dimi bi yanlış yok? fisfisfis
Peki kargo parasını kargoyu yollayanmı verecek hediyeyi teslim alanmı?
ablacım site ile evden çok ilgilenemiyorum bana msj atan arkadaşlarımın isimlerini söyleyim
arda-alya
bebetom
rose01
dolunay1981
bensiz_sewme
masummasal
sana zahmet artılarsın bunları da
Sipidim bunlarda tamamdır ama
bensiz_sewme yeni mi katılacak,
yoksa nickini değiştiren eski üyemi,onu anlayamadım tatlım
yeni katılım abla.
gerideki sayfalara yazmış kendisi bende ekledim.
Hemen hemen herkez onayladı sanırımkaydirigubbakcemile
sipidim arkadaşın linki bu değil mi??
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - Profil bilgileri: bensiz_sewme
aman yalnış birini yazmayalım da,
senden teyit bekliyorum tatlım,listeye eklicem de...
Ah canım benim ya,Sipidim çok tatlısın inan,
özelden adresler geliyor bende listeliyorum sorun yok yani gülüm...
çekilişi konuşalım,sizler nasıl yapmamızı istersiniz...
çekiliş bugun mü? birde özelliklerimiz topiğine çok az kişi yazmış bize cıkan kişi yazmazsa ne olacak, aslında kime ciktıgımızı bilsek iyi olurdu meraktan çatlarım walla benkaydirigubbakcemile3