Yılbaşı çekilişi hakkında

çekiliş yarın mı yapılacak ?????

bence yeni bir topik açılsın ve katılanlar kısa olarak kendilerini tanıtsınlar.. boy kilo vs önceki sayfalarda belirttiğiniz gibi..sonra herkez özeline gelen mesajdaki isme bakarak o kişiyi bulur we tanımaya çalışır.. ona göre hediyesini gönderir..

Nasıl birisi acaba diye kafamızda canlandırabiliriz en azından..En azından kullanabileceği bir şeyi olur diye düşünüyorum... buyrunnnnnnnnn

Çekiliş ne zaman yarın mı? Yarın olsun ya ben haftasonu çıkıcam hediyemi alayım çıkmışken.
Herkes kendini tanıtmaya başlasın o zaman.

ben yazayım buraya.
1.70 boyum.
65-66 kilo-
38 beden
m beden giyerim
evliyim,anneyim
sınıf öğretmeniyim,
mavi,pembe,yeşil,siyah,beyaz beğendiğim renkler
süsü püsü bende severim,makyaj yaparım,takılarda kolye ve küpe takarım fular pek kullanmam,atkı bere kullanırım

güzel olan herşeyi beğenirim :)))

ablacım site ile evden çok ilgilenemiyorum bana msj atan arkadaşlarımın isimlerini söyleyim
arda-alya
bebetom
rose01
dolunay1981
sana zahmet artılarsın bunları da

Son düzenleme:
canım konu açmışşsın ama
böyle kesin olacağı belli değildi hatta üstüne basa basa bunu söyledim bi kararlaştıralım diye
önce netleşssin bence:icecream:

Kesin olmasada ben hediyemi haftasonu almayı düşünüyorum canım.

Bana çıkan kişiye hemen bu ipuçlarına göre hediye bakmak istiyorum.Ben ilçedeyim her fırsatta ile gidemiyorum.Haftasonu gitmişken bakayım.

Bu şekilde olmasada bi sorun olmaz bence yine yazılabilir.Bu şekilde olmazsa özelden daha fazla mesajlaşılabilir.

zaten bu bölüm konuları belli bir süre sonra siliniyor,fazlalık teşkil etmez.

Son düzenleme:
anladım şeker
bu şekilde olursa bu konu iyi olur diye düşünüdüm ben
Bana her şekil uyar ister gizli olsun ister bilinsin kişiler.
Biz daha önce yaptık bebeklerimize hediye almıştık,orda biliniyordu kimin kime alacağı o şekildede güzel ve heyecanlı.
Hiç kişilerin bilinmediği bi çekilişte olmadım.Ben her ikisinede varım :) genel ne derse uyarım.

çok acele ediyorum malesef hiç aradığımı bulamıyorum burda da :KK43:((
Bebeğimde olunca bırakıp çıkamıyorum,onlada pek seçemiyorum.

bende songule özelden kesın katıldığıma daır mesaj yazmıştımulaştımı bılmıyorumama kesınvarımm yanıı..buradanda belırmek ıstedımmm..kımeçıktığımımız bılmemek güzell ama adreste falan sorun olmasın sonuçta yarışmayla ılgılenenn arkadşlara bırsuru iş çıkacak ayrı ayrı herkesın adresını al çıktığı kışıye ver falan ama herke kıme çıktığınığı bılırse o kışıden adres alır verır daha kolaylık olabılırr...

aşkıtom neden çıktın şekerım yaaww belkım bana çıkardın kendımı kargo ederdım sana hedıye olarakk:))))))))

bencede arkadaşlara fazla yüklenmemek gerek herkes bilsin kime çıktığı ben isterim şahsen kime hediye alıcağımı tanımak isterim samimi olur arkadaş olurum yanii.

bencede kime cıktıgımız bilinsin bunun anketi yapılsın veya, yolluyacagımız kişiyi yakından tanıyalım ki onun daha çok sevebilecegi bişeyler yolluyalım, hiç tanımadan hoş olmuyacak bence...yetkili arkadaslar bi daha düşünün bu konuyu veya anket yapalım lütfen:uhm:

slm kızlar malum sorundan dolayı giremedik ama hepsini okudum :))))))
yarını beklicem mutlaka ....

X