Yılbaşı çekilişi hakkında

günaydın arkadaşlar
benim canım arkadaşım dark bana çok ince fikirlerle güzel hediyeler yollamış güzel gönlüne kesesine bereket

büyük oğlum için test ve yardımcı kitap yollamış düşünceli arkadaşım

küçük oğlum için onu sıcacık tutacak bir hırka

benim için de her zaman kullandığım rimel ve çok şık tuzluk-baharatlık yollamış

ama baharatlığım yolda kargoda 100 parça olmuş ancak ayakta tutup resmini çekebildim

çok teşekkür ederim darkcım düşüncelerin için zemuszemus

canım hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan inşallah, o baharatlığı yapıştırabilirsin, porselen olduğundan çok yakından incelemedikçe anlaşılmaz yerimseniben
ben annemin porselenlerini kırınca çaktırmadan yapıştırıyorum kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın arkadaşlar...
çok güzel bir heyecanı birlikte yaşıyoruz,
sonuçlanmasına da az kaldı,
ben tekrar teşekkür ediyorum sizlere,
gerçekten el ele verip güzel birşeyler çıkardık,süprizleri bozmadan..
belkide çok eskilere gittik,okuldaki gibi dedik..
hediyelerimiz yolda,eline geçen hepimizi haberdar eder inşallah,
eee bizlerde merak ediyoruz değil mi???

bu arada benim hediye kutumu ısrarla kızım yaptı,
baktı ki annesinin el beceresi yok,ben yapayım bari dedi...
kendince şirin birşeyler yapmış,aldıklarımı da
içine yerleştirmiş,ben çok beğenerek aldım,
severek kullanacağını umuyorum...
önemli olan düşünülmesi,
kutu ya da hediyenin büyüklüğü değil,
bunda hem fikiriz zaten hepimiz...
bu arada bende heyecanlandım,hadi bakalım az kaldı...

ooy yaa, hediyeden kıymetli kutu o zaman :asigim:
benim kutuyu yaparken de yeğenim tutturdu içine kar spreyi sıkıcam diye kaydirigubbakcemile3
sıktı da sağolsun, biraz kötü oldu, biraz silmeye çalıştım ama çok vaktim yoktu
benim gönderdiğim çok sevgili arkadaşım hediyeyi alınca kutunun içini silersen o beyazlıklar gider inşallah fisfisfis

kızlar makina yanımda deil o yüzden resimleri akşam çekip eklicem
yalnızca bana gönderen arkadaşta eklemişti kutunun resmini onu ekliyorum

ve bu benim hayatımda aldığım en güzel ve özel hediye
evimin her zaman başköşeside duracak
Eki Görüntüle 31601

oooy böcüğüm ne güzel döktürmüş öyle, ellerine sağlık bayıldım, benim kutum da ona benziyo :1rolleyes:

kim kime çıktı listesi,
hani topiğe uğramayanlar var ya,
ya da hala hediyesini göndermeyenler olabilir(mazereti olanlar da olabilir,unutmuş olanlar da...,
onlar belli olsun diye..
ama isterseniz yazarım,istemezseniz yazmam fıstıklar...

o listeyi yarın geç vakit veya ertesi gün yayınlasak benim hediye yarın anca ulaşacak çünkü fisfisfis
son ana kadar heyecanı kalsın istiyorum, kutuyu açınca öğrensin kimden geldiğini :1rolleyes:

ben de kurbanımın eline geçtimi diye bi uğradım henüz geçmemiş eline :KK43: takip ettim netten kuryeye zimmetlenmiş herhalde dağıtımı akşama kadar yaparlar....henüz bana da gelen bir şey yok heyacan artıyor :)
öyleki üyelerin vergi kayıtlarıyla uğraşırken arada kafamı buraya sokuyorum:roflol:

listeyi songül yarın yapacak sanırım... dün yollayamayanlar ya da uzak yerlere gidecek olanlar da gitsin diye...

Benim de hediyem gelmiş. Umudumsunbebeğim nickli arkadaştan. Çok mutlu oldum. Resimlerini şimdi ekleyemem ama akşam muhakkak eklerim. Çok güzel bir şal, patik ve parfüm göndermiş. Çeyizim için işe yarayacaklar:) Ona çok çok teşekkür ediyorum...
Gerçekten herşey çok güzel oldu... :asigim:

rica ederim tatlım begenmene çok sevindim nişanlanacagını duydugum için çeyizlik bişiler olsun istedim opuyorumnanaktan

bu gün bana 3 tane kargo gelicek biri kendi arkadaşımdan biri anamda biride kkdaki çekilişiten her kapı çaldığında kargocuya sordum kimden geldi diye sanki biliyo :dance: gönderildimi bilmiyorum ama bekliyom işte merakla

banada daha gelen giden yok bide işyeri verdigim için adresi kapı her calınısında kargomu diye heycanla bakıyorum ama henüz yok

X