Yılbaşı çekilişi hakkında

Bayanlar birde son günü belirleyelim ki,
herkes hediyelerini alıp,kargoyla gönderecek,
ulaşımı falan da düşünelim,yani yılbaşından birgün önce elimizde olacak şekilde yollarız ne dersiniz...
ayrıca kurayı listede olan çoğunluğun belirleyeceği bir kişi yapsın,
sonra karmaşıklık yaşamayalım ve adet haline getirelin,
her yıl yapalım,Allah ömür veririse...

Bu arada konuyu Yılbaşına kadar sabitliyorum ki,
herkes görsün...

ablacım son katılım 15 aralık herkez görsün katılsın diye:sinifsinif:
17 sındede çekılısı yapar listeleriz buraya.ortak bır karar alırız.sen ben elıf abla yapalım çekılışi kaydirigubbakcemile5

Elif abla bu alıntıda dün düzelmesi gerekenler düzeltilmiş durumda,
yani bu sayfa üzerinde eklemeler yapalım,
bir üstte senin tekrar yazdığın listede yanlışlıklar
var ablacım...okey mi??Şeniz

nasıl yanlışlıklar anlamadım cicicim bendeki listeyide düzelteyim neresi yanlışsa

Birde herkes kendi arkadaş grubuna bu bölümün linkini versin ki,
katılım daha da artsın...olur mu şekerler...?

Bende katılmak isterim ama kurada yurtdışından biri çıkarsa nasıl gönderilir bilmiyorum.Daha önce hiç göndermedim.Problem yaşanabilir falan kafama takıldı.Neyse hayırlı olsun hepinize arkadaşlar.Ben inş. bir dahaki sene girerim...

Son düzenleme:

songüle katılıyorum 1gün önceden elimizde olcak şekilde olsun nezaman cekilcek kura ay cok heycanlıyım :kedi:kaydirigubbakcemile5

birde tarih 17 aralık falan demişsiniz ya cok gec bence aralıgın ilk haftası kura cekilsin benm hediye alcagım insanı tanımam gerek neleri sever sevmez bi bag kurmak lazım e bide dolasıp hediye secmesi var bide gönderme derken zaman alır biraz daha erken bi tarih olsun bari cekiliş

heeeeee gönderme yaptıkların da okuodur şimdi böhöhöhöyttt böcüüğmmm yaaaaa:hulya:

oZaman Sana Yılbaşında Sevgili yollayalaım.
Vallahi abim var ama alamayız seni sevgülüsü var

:roflol: kız robot adam yaptırıp paketleyip göndersekmi acaba

hee gonzalesss sen abini sefkilisinden ayır böcüümüze paket yap göndertt opuyorumnanaktan

fesat hatunlar sizi... ayol ben sevgili istemedim ki... sevgilim yok bana don mon almayın demek istedim... :dilcikar:
töbeee töbeee bir de abiyi sevgiliden ayıracaklar... lmaz:

canım benim gördüm gördüm de tam çıkış saatime yakın bir yoğunluk oldu işle uğraşmaktan bişi yazamadım... thanks cicim a.s.

küçüüm böcüüümm bende bilmiyom bilsem yardım ederdim sana
yarın bi bakam becerebilirsem sanada söölerimmkaydirigubbakcemile5

saol kuzum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…