Yılbaşı çekilişi hakkında

heeeeee gönderme yaptıkların da okuodur şimdi böhöhöhöyttt böcüüğmmm yaaaaa:hulya:

hee gonzalesss sen abini sefkilisinden ayır böcüümüze paket yap göndertt opuyorumnanaktan

:roflol: kız robot adam yaptırıp paketleyip göndersekmi acaba

Bilmem Artık Robot,plastik falan filan en olursa artıkkaydirigubbakcemile5

hee gonzalesss sen abini sefkilisinden ayır böcüümüze paket yap göndertt opuyorumnanaktan

Aman Elimden gelse ayırıcım dermişim.zemuszemus
boşver başkasını buluruz ona akannehir

kizlar ben esime sordum,kolay dedi,gondeririz.
ben de variiiiiiiiiiiiiiiiiiim....beni de ekleyin listeye :)

ya bende katılmayı cok ısterım ama nasıl olacakkı sımdı bu ben yurt dısındayım.soyle olursa olur tabıkı.ben hedıyemı burdan turkıyedekı aıleme yollaarım oda o kısıye yollar.benımkınıde aıleme yollarlar onlarda bana yollar.boyle olurmu dersınız olursa bende varımmmmm.

ben sanal sandim hediyeyi bende yurt disindayim nasil ollariz ki sanal olsun canim ya

bana çıkarsın insallah canım iç çamaşırlarına bayılırım sanada cok süksüü bişeyler yollarım :jeyyar:

cok kotu bı guluşdu bu ama olsun ınsallah canım ne dıyım kısmet kım kıme cıkarsa guzel olucak ya onu bılıyorum hatıra sonucta heyecan yaptımmalkisalkisalkis

Yazdım çenebaz dermanım ben sana sanal bişey yollamak isterim ama ne yollayabilirim bilmiyorumki iste aklına gelen bişey yollayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…