Yılbaşı çekilişi hakkında

tüh ya yeni grdüm bende katılmak isterdim:gitme: zamanı geçmiş herkes hediyelerini bile almış snırı artık darısı seneyefisfisfis

meryemtaze bana bilgilerini özel mesaj olarak gönderirsen cuma günü yapacağımız yedek liste çekilişine seni de dahil edelim yerimseniben

isim soyisim:
adres:
nick:

kızlar ben birazdan çıkacağım katılmak isteyen başkaları olursa bana mesaj atmasını söylerseniz onlarıda listeye eklerim :lepi:

neyse kızlar ben yatıyorum. Sıze ıyı sohbetler. Sabah erkenden kalkıp ıŞe gıdıcem... Unutulmazı bıtırıp yatım dedım ama uzun sÜrecek daha herhalde... Hem kocam da yok artık netten ızlerım mÜsaıt zamanlarda. Sabah gÖrÜŞrÜÜz

Uzun uzun paketler
Dökülüyor hediyeler
Ben hediyeye doymadım
Gözüm doysa yeter:lepi:

-tatlicadiarzu-

evet ya herkes kafa karıştırmak istiyo sanırım
normalde benim profilin önünden kimse geçmezdi
şimdi maşallah hediye olayına dahil olan herkes bi iz bırakıyo
amaç hedef şaşırtmak sanırım :kedi:

pasaklı yada sana çıkmayı çok isterdim :lepi::lepi:

Çıkmadığını ne biliyorsun? :1ninca::jeyyar:
Canım benim ya gerçekten böyle düşünüyorsun ha:1hug: çıkıp-çıkmaman önemli değil ki ben sana da gönderirim hediye,:asigim: bugün çok bonkörümkaydirigubbakcemile3 Ama bu sözümde ciddiyim şaka falan yapmıyorumlmaz:

tşk ablacım düşünmen bile yeterli opuyorumnanaktan bellimi olur belki çıkmışımdır :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…