Yılbaşı çekilişi hakkında

hülyacım stilex yanık kremi anında geçiriyo acıyı harika bi yanık kremi onu sür varsa izde kalmaz geçmiş olsun opuyorumnanaktan

sıpaydi yaaa nası karışmış ama :roflol:

sorun yaratmadı çok şükür ama yaratssaydı hafta sonu buluşurduk yine ne güzel :roflol:

kızlar maşallahınız var... :)

bu arada hakkında bilgi edinemediğiniz kurbanlarınız için çok da dert etmeyin kızlar...
demek ki herşeyden mutlu olabilecek :)

ben de hediyemiseçtim gibi ama biraz daha dolaşmak istiyorum...

neysemesaibiter ben kaçar...herkese iyi akşamlar

bu arada songüle teşekkür ediyorum...özelden mesaj atmadım bilerek...ellerine sağlık :)

geçmiş olsun hülya,, arkladaşlar hülya kime çıktıysa birde yanık kremi alıversin kadınağıza :))
Allah razı olsun:1hug:

hiç üzülmeyin şekerlerr ben herkese tek tek mesac gönderiverdim gaari
altı üstü bi kaç saaatçik miiii akannehir akannehir akannehir sabaha kadar bi kaç saatçik akannehir
utanmasanız kahvaltıyıda topicte etçekmişsiniz kaydirigubbakcemile3
He sabah uykum geldi yoksa omlet yapacaktıklülülülülülü
:sinifsinif: oooy kıyamam aplama yaa silverdin falan bişi sürseydin :çok üzgünüm:

Canım bir duş aldım baloncuk patlamış, şükür iyiyim şimdi.
hülya bepanthen falan yok mu, hemen geçirir acısını
Gerek kalmadı canım, geçti acısı.
ooo ay krem falan sür canım ya iz kalır sonra
Sağol tatlımopuyorumnanaktan
hülya abla nazar deydi sana kesinn
:nazar:
:nazar:Kesin.
gece tayfası geldi de ondan :icecream:
Ben geldim, dağılın uleynnn:eek:
hülyacım stilex yanık kremi anında geçiriyo acıyı harika bi yanık kremi onu sür varsa izde kalmaz geçmiş olsun opuyorumnanaktan
Aklımda olsun, kış boyu yakacağım nasılsa biryerlerimi bu soba başa bela:mymeka:
Geçmiş olsun hülya ben sanırım bir karar verdim
Alacağım hediyeyi Kadın ve Alışveriş
buraya bakıcam
Yetkilileeer yetişin alışveriş sitesine yönlendirme var :)
Muhafızlar, muhafızlarrrrdelikafadulden

muhafızlar muhafızlar yetişiiin reklam var :roflol:
Kazen'e söyledim atacak sitedenalkisalkisalkis

Attım bile:lepi:

selam arkadaşlar,çekilşe katıldım ama buraya pek uğrayıp yazamadım,herkes çok samimi olmuş ne güzel,kendimi üvey evlat gibi hissettim mafoldumben

Ben de yarın bakacağım hediyeye..Pek seçeneğim yok çam sakızı Hülya armağanı olacak.

selam arkadaşlar,çekilşe katıldım ama buraya pek uğrayıp yazamadım,herkes çok samimi olmuş ne güzel,kendimi üvey evlat gibi hissettim mafoldumben

Gel yasla başını omzuma, ben sana abla olurumopuyorumnanaktanAma sen benden büyükmüşsün ben sana kardeş olayım

evet hülya'cığım hediyemi aldım =) umarım beğenilir,tanımadığın birine hediye almak ne zormuş,ilk defa böyle bir duygu yaşadım inan gamyoncuiremsu

X